Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők milyen titkos vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok2017. máj. 1. 13:28
13/27 anonim válasza:
Jó, hogy a válaszolok 80%-a faszi. :D
14/27 anonim válasza:
kiprobálnám egyszerre több pasival, és esetleg nagyon finoman óvatosan az anált is. huh, merész gondolat, de izgatja a fantáziám.
15/27 anonim válasza:
Kedves 11 -es nem Ribi .. Nő..
Majd ha érdekel a véleményed megkérdezem :)
16/27 anonim válasza:
Nekem nem kell az engedélyed,Nagylány! :DD
17/27 anonim válasza:
lágy suttogás a fülbe; ha a férfi is ad ki hangot vagy nyög nem pedig magában tartja; két férfival egyszerre
(ne írjon senki privátot köszi)
18/27 A kérdező kommentje:
ne itt vitatkozzatok! :)
2017. máj. 1. 14:13
19/27 anonim válasza:
Én is kipróbálnám egyszer több férfival,az anált is szeretném,illetve a fenekelést.
20/27 anonim válasza:
Az én fenekemet nem akarja megdugni egy lány? :) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!