Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexualis titkokat rejthet egy kozepiskolai wc?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 20:34
1/19 anonim válasza:
Nagyon semmit maximum orális vagy leszbikus dolgot. gyors kefélésre ne is gondolj
2/19 anonim válasza:
Tanulásundort.
Tanárgyűlöletet. Hogy még tanulni is kell, ami felháborító.
3/19 anonim válasza:
esetleg masztit. MI anno a szellőzőn át hallottuk a vibri zümmögést odaátról :D
5/19 A kérdező kommentje:
Nalaunk volt egy csaj a suliban. O sokat idozott a fiu wcben a fiuk tarsosagaban. Ott biztos tortentek dolgok.
2017. ápr. 27. 20:46
6/19 anonim válasza:
Hát nyilván nem pókerezni ment be velük :D.
7/19 A kérdező kommentje:
Lehet sztripoker. En nem tartoztam a meno sracok koze igy nem tudtam csak sejtettem mi tortenik :)
2017. ápr. 27. 20:53
8/19 anonim válasza:
Nálunk a fiúk pélót nyúzni jártak oda. Mondjuk utána amikor mentél be hol a falról, hol a sarokból pislogott rád egy-egy "Rákóczi-túrós"...
9/19 anonim válasza:
Kàbelezés utàn kinyaljàk mielōtt a papirért nyúlsz...
10/19 anonim válasza:
Oszt hun vót az az iskola, nyócas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!