Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a szexuális vágyat csökkenteni?
Figyelt kérdés
Több mint két éve nem voltam nővel, szinte másra sem tudok már gondolni. Sokszor éjszaka merevedik, van bennem egyfajta elfojtottság. Ez nem normális, gondolom.2017. ápr. 24. 11:44
2/11 anonim válasza:
ha éhes vagy eszel ha szexre vágysz szexelned kell hogy elégedett legyél
3/11 anonim válasza:
Ejj hát mire találták ki a rossz lányokat?
4/11 anonim válasza:
ha annyira éhes vagy rá ugorj át
:-)
23N
5/11 anonim válasza:
Az alkohol hatékonyan csökkenti, de csak egy mennyiség fölött. Ha pedig szorgalmasan csökkentgeted, minden este, akkor végleg el is múlik.
6/11 anonim válasza:
#4, az enyémet jobban kéne csökkenteni. és közelebb is lakom!
7/11 anonim válasza:
Vagy alkalmi kapcsolatokkal, vagy pedig szexshopban vehető műpuncikkal. Elég bő a kínálat, ha barátnő nincs a láthatáron, ideiglenes megoldásnak ez sem rossz.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de szerintem magára valamit is adó férfi szexuális szolgáltatásért ne fizessen. Nyugodtan lehet leszólni ezért engem.
2017. ápr. 24. 20:34
9/11 anonim válasza:
vannak sokkal jobb dolgok. keress vmi érdeklődési kört, ami behúz és leköt. vagy kockulj sokat. :D legkirályabb :D
10/11 anonim válasza:
"keress vmi érdeklődési kört, ami behúz és leköt. "
Mondjuk biciklizzen, vitorlázzon, edzzen, stb.... Álló f.rokkal?
Jó megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!