Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fogadásból vettetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fogadásból vettetek részt vetkőzős játékban fiúkkal? Vagy tettetek fogadásból bármilyen szexuális jellegűt?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az? Megtennétek újra vagy bánjátok?
2017. ápr. 27. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Igen, Forma-1 eredményre fogadtunk. -> Vesztettem :(

A következő futamot, fehérneműben kellett végig néznem és közben vállat masszíroztam a srácoknak.

Ha én nyertem volna, ők lettek volna boxerben és engem masszíroznak.

2017. ápr. 27. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
csak boxerben? mi kiránduláson este teljesre vetkőzőset üvegeztünk pl. de így visszagondolva, nem volt rossz
2017. ápr. 27. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Igen, 5 srác mellett, csak fehérneműig vállaltam be, mivel ha 5 meztelen farok lett volna körülöttem, nem biztos, hogy ellent tudtam volna állni nekik és vége lett volna a barátságnak.

;)

2017. ápr. 27. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Mi is uvegeztunk harom lány es harom srac es meztelenig vetkoztunk le szexuális jellegű dolog nem volt

Nem bántam meg

2017. ápr. 27. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:

hű pedig az lett volna ám a mulatság, gondold el 5 sráccal és te egyedül csak? jujjjjjjjjj

de mi a baj a barátság szexszel felállással? nem is kell ellenállni, ha úgy érzed ... most nem?

2017. ápr. 27. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
vagyis #3
2017. ápr. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!