Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti csináltatok ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti csináltatok ilyet fogadásból, vagy csábítás végett?

Figyelt kérdés

Pl pizzásfiúnak lenge öltözetben, vagy csak egy törölközőben, vagy anélkül nyitni ajtót ingyenpizzáért? (neten lehet ilyen videókat látni)

Vagy úgy levetkőzni, hogy egy számotokra szimpatikus fiú lásson. Mondjuk a szomszéd, aki láthatja, ahogy felkapcsolt villanynál függöny nélkül levetkőzöl.

2017. ápr. 20. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk múltkor csajos buli volt,tényleg elvadult a buli alkohol határán, és hát ugye miniszoknyák stb...és mivel rendeltünk pizzát az jött is tökéletes időpontban...így kiestünk kb az ajtón,a pizzás srácot behívtuk,de mivel dolgozott így meló után vissza jött 2 ingyenes családival xd szóval jól jártunk :'D
2017. ápr. 20. 11:59
 2/8 anonim válasza:
100%
Ez nem normális.
2017. ápr. 20. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Fogadásból csinálhat őrültségeket az ember ;)
2017. ápr. 20. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Csináltam de flörtből.
2017. ápr. 20. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszer nyitottam a postásnak ajtót zöld arcpakolásban és pizsamában. Ez is számít?
2017. ápr. 20. 15:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez is vicces ;)
2017. ápr. 20. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Postàs voltam, sok nyári party angyal 16-30éves nő melltartó bugyiban vagy lenge póló bugyiban nyitott nyáron ajtót fejüket akarták kidugni de alá kellet ìrni meg a kiskutyàt megfogni. Otthon lévő kismamák is jók... második gyerek lehet nem a férjtől jött össze.
2017. jún. 25. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A páromat izgatja,ha mások előtt meztelenkedek és nekem is bejön,ezért elég sűrűn előfordul... 44/N
2017. júl. 13. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!