Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megkedveltem a lányt korábban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkedveltem a lányt korábban, de megundorodtam az első szexkori igénytelenség miatt. Így inkább hagyjam a dolgot?

Figyelt kérdés

Csini arcú, kedves, vékony alkatú lány. Ami gondok történtek az első szex idején, amikor lefeküdtünk az ötödik randin és kb egy hónap ismerkedés után:

-a mellbimbóiból több centi hosszú szőrszálak álltak ki (pedig amúgy szép, formás mellei vannak)

-a puncija szőrös volt (több hónapos borotválatlan szinten) és olyan büdös, mosatlan, pállott szőr szaga volt, amikor nyalni szerettem volna (amit nagyon szeretek csinálni)

-a köldöke és a puncija között félúton, kicsit oldalra elmenve egy hatalmas anyajegy van, amiről tudom nem tehet (ez így önmagában sosem zavart nagyon), de még ugye az és annak a környéke is eléggé szőrös volt, olyan nagyon csúnya módon (és mindezt centikről látni, amikor nyalná az ember)

Sejthette hogy lesz valami, mert a negyedik randinkon én hívtam meg magamhoz és főztem magunknak vacsorát, majd kezdeményeztem volna a szexet, de akkor azt mondta hogy most épp megvan neki, viszont legközelebb már ő is örülne neki. Ja és most nála voltunk, ő mondta hogy menjünk hozzá, mert a szülei nem voltak otthon.

24/f, 23/l

2017. ápr. 27. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nokent mondom, en ilyen foku igenytelenseget latva a partnertol azonnal otthagyom az illetot, mert ez konkretan az undorito kategoria meg olvasva is. Nemhogy hozzanyuljak barmilyen testreszemmel is. Tiszteljuk mar meg egymast ennyivel legalabb. Semmibol nem tart magunknal tartani egy intim torlokendot legalabb.
2017. ápr. 27. 20:29
 12/14 anonim válasza:
Ha az első alkalommal ilyen igénytelen valaki, pedig akkor kellene bedobni mindent, akkor mi lesz később? Nem hiszem, hogy ezen lenne mit megbeszélni, egy kulturált Nő/lány, ha együttlétről van szó, adjon már az alapvető higiéniára.
2017. ápr. 27. 20:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

9:

Nem szexeltem már közel fél éve és ezért ha csúnyán mondjuk, akkor másnap reggelre is "lejjebb adtam az igényeket", vagy próbáltam elfelejteni a dolgot. Először misszionáriusban csináltuk reggel és kizárólag az arcát néztem, vagy becsukott szemmel ölelkeztünk, csókolóztunk, bújtunk. Aztán hátulról, úgy meg jó volt a látvány.

---

Arra is vártam a válaszokat, hogy ezután mi legyen. Így most már nekem is egyértelmű, hogy ezekről beszélni kell vele, csak ha hiszitek, ha nem, ez azért nem jutott így hirtelen eszembe, mert még sosem ért ilyen élmény. (Minden amit most írtam, mostanhoz képest kevesebb mint egy napja történt).

Ráadásul öltözködésre, egyéb higiéniára (pl parfüm illat) és hasonlók, elég igényes lány. Korábban kérdezte valaki: Hónaljszőre sincs. És a lába is borotvált, az arca is tiszta, stb-stb. Na és ehhez képzeljétek el így a cicijét és a punciját, hogy a teste maradék 90%-a teljesen rendben van igényességre is.

Volt bennem egy kis félsz is, hogy megbántanám ezekkel, hogy szőrtelenítse már a mellbimbóját vagy próbálja ki a csupasz puncit. De azért meg lehet ezeket fogalmazni úgy is, hogy ne bántóan hangozzon, igaz?

2017. ápr. 27. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért nem fürödtök pl. együtt?

Amúgy meg szerintem beszélgessetek erről őszintén.

2017. ápr. 28. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!