Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkedveltem a lányt korábban, de megundorodtam az első szexkori igénytelenség miatt. Így inkább hagyjam a dolgot?
Csini arcú, kedves, vékony alkatú lány. Ami gondok történtek az első szex idején, amikor lefeküdtünk az ötödik randin és kb egy hónap ismerkedés után:
-a mellbimbóiból több centi hosszú szőrszálak álltak ki (pedig amúgy szép, formás mellei vannak)
-a puncija szőrös volt (több hónapos borotválatlan szinten) és olyan büdös, mosatlan, pállott szőr szaga volt, amikor nyalni szerettem volna (amit nagyon szeretek csinálni)
-a köldöke és a puncija között félúton, kicsit oldalra elmenve egy hatalmas anyajegy van, amiről tudom nem tehet (ez így önmagában sosem zavart nagyon), de még ugye az és annak a környéke is eléggé szőrös volt, olyan nagyon csúnya módon (és mindezt centikről látni, amikor nyalná az ember)
Sejthette hogy lesz valami, mert a negyedik randinkon én hívtam meg magamhoz és főztem magunknak vacsorát, majd kezdeményeztem volna a szexet, de akkor azt mondta hogy most épp megvan neki, viszont legközelebb már ő is örülne neki. Ja és most nála voltunk, ő mondta hogy menjünk hozzá, mert a szülei nem voltak otthon.
24/f, 23/l
Legalább kiderült, hogy nem maga a lány volt a fontos, hanem a pinája. Szerintem jobban is járt, hogy dobtad.
23/F
Dobtam? Ilyet nem írtam. Lefeküdtünk tegnap este és aztán ma reggel is. De a punciját előtte már csak a kezemmel nedvesítettem be.
---
Kérlek írjátok már meg hogy mi van? Hogy mondjam? Ne csak azt írjátok hogy "Csicska köcsög ge ci vagy." hanem hogy "Csicska köcsög ge ci vagy, mert..."
Indoklás, értitek? Fejtsétek már ki hogy mi a gond, vagy mi van szerintetek.
3:
Köszönöm a választ!
A szőr...
Hogy mondjam? Láttam már szőrös puncit korábban is. Például volt barátnőm, aki mondjuk olyan hetente-tíznaponta borotválta a punciját és neki is sokszor volt borostás ott lent. Egyáltalán nem zavart. Olyan lány is volt az életemben, aki fazonra nyírta. Nagyon bejött.
Ráadásul írtam, hogy nagyon szeretek puncit nyalni. Ne áruljátok el senkinek, de jobban szeretek nyalni, mint azt ha engem szopnak. Itt viszont azt a pállott, büdös szagot éreztem végig és nagyon rossz volt, abba is hagytam egy-két perc után. Mielőtt fürödnétek valamikor, dörzsöljétek oda két ujjatokat a combotok és az ágyékotok közötti részhez, aztán szagoljátok meg. Na az a fajta büdös, amit éreztem.
Mellbimbószőrt meg még esküszöm az életben nem láttam lányon, pedig két kézen éppen meg tudom számolni hány lánnyal voltam az életben. És egynek sem volt korábban olyan, hogy a mellbimbójából centis szőrszálak kandikáltak ki nagy számban. Veletek tényleg volt már ilyen, ez ilyen gyakran megtörténik nálatok?
ezeket le kell kommunikálnod, ha akarsz tőle valamit
lehet, hogy neki ez így tök természetes, jól érzi így magát, kényelmes, mert amúgy a szőrös punci sem gusztustalan, nyilván van funkciója annak a szőrnek
ha beszélsz vele, és ő is fontosnak tart az életében, akkor a kedvedre fog tenni, persze nem erőltess semmit
mondjuk egy rövidre vágott is jó lehetne, vagy egy fazon
Hát, nőként mondom, hogy szerintem ez azért gázos. Még ha csak úgy váratlanul egymásnak estetek volna, akkor talán belefér...
Az, hogy valaki nem szőrtelenít, az önmagában nem igénytelenség. Az is normális dolog, hogy nap végére bizony (akár szőrtelenít az ember, akár nem), bepállik kicsit a nemi szerv, ami azért tény, hogy nem rózsaillatot eredményez.
Na de....
1. Ha már tudja, hogy lesz szex, legalább egy intim kendős törlés beleférhetne. Ha meg esetleg otthon volt előtte, akkor egy zuhany, legalább alul.
2. Ha nekem nincs időm fürdeni, mosakodni, és tudom, hogy feltehetőleg már nincs túl friss illatom odalenn, akkor az orális szexet kihagyjuk. Megmondom a páromnak, hogy most azt inkább ne és ennyi.
3. Bizony a nők között is vannak olyanok, akik az átlagnál szőrösebb típusok. Ennek az oka lehet simán csak a genetika, de akár hormonbetegség is. Nekem is van pár fekete szőrszál a mellbimbóm körül, de azokat azért nem nagy dolog szemöldökcsipesszel kiszedni.
4. Az anyajeggyel mondjuk sok mindent nem lehet kezdeni, maximum leszedetni. Szőrteleníteni sem éppen egyszerű és egészséges.
Én csak azt nem értem, hogy hogy volt gusztusod még reggel is megdugni. De hát ha kétszer is ment egymás után, máskor miért ne menne?:DD
Esetleg beszélj róla vele. Mondjuk említsd meg, hogy máskor előjátékként lefürödhetnétek együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!