Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez a férfi péniszével közösüléskor, a női vaginális orgazmus alatt?
Köszönöm a válaszokat!
Férfi vagyok, 20+ éves, mostanában jutok oda, hogy esetleg a jövőben megtapasztalhatom, de érdekelne az "elmélet". Perverzió nélkül (már amennyire lehetséges, mert nem orvosok vagyunk). Sok helyen lehet olvasni sokfélét. Nőktől szintén hallottam már ezt-azt, de ellentmondó dolgokat is mondtak nekem (van aki szinte csodákról és izomkontrakciók tucatjairól ír, van aki elintézi az "egyszer szorítok" szavakkal).
Ahol én voltam, a felvilágításokon, erre nem tértek ki.
Ez notol fuggo. Valaki tobbnyire, valaki kevésbbé. Elso barátnom egész testével rázkódott, szorított a lábaival ossze, és 3-4x osszehuzodszkodott a huvelyével. A mostani barátnom viszont csak egy belso osszehuzodást csinál, egy ici picit hosszabbat (lásd nem 0,75 másodpercig, hanem 1 másodpercig), de tobbnyire azt is olyan gyengén, hogy az esetek tobbségében a dugás kozben nem is érzem. Csak látom az arcán az oromet és hogy elernyed, elgyengul a teste. Természetesen ez az elernyedés az elsonél is volt, bár ott kicsit kevésbbé.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!