Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti inkább kövér, vagy vékony lányt tolnátok popsiba? Képek!
Ennyire ducit: [link]
Vagy ennyire vékonykát:
Nyílván a kérdés azokhoz szól akik nem anál ellenesek... Korotokat is írjátok! Köszi!
Őszintén szólva szerintem nekem a ducihoz nincs elég nagy farkam... De ettől függetlenűl Ő is nagyon bejön, az arca is gyönyörű.
Azért még is csak a soványat választanám, ha csak az egyiket lehet.
Neki biztos nem nehéz tágra qurni az ánuszát.
Most ez komoly?
Az elsőnél bele se merek gondolni h az óriási hájretegek kozott milyen állapotban lehet a feneke bőre.
Természetesen csakis a 2-ikat
OFF:
Az elsőről annyit, hogy az optikai csalódásnak sokan bedőlnek.
Van a csajon felesleg, de ha én a 64 kilómmal ennyire kitolom a seggem, és így alulról fotózzák, ebből a szögből bőven tűnik ekkorának (tudom, próbáltam :DDD), pedig 38-as méretű gatyát hordok.
Nincs az akkora valóságban, a képnek pont az a lényege, hogy minél nagyobbnak tűnjön.
Bocsi, nő vagyok, és nem análozok, de nem tudtam megállni szó nélkül, na...
Ez a "vékonyka" szerintem átlagos szóval inkább őt.
A ducira valószínűleg fel sem állna...
26F
Az a csaj nem "duci", hanem alsó hangon is 130-140 kiló, így már nagyon nem tudnék vele mit kezdeni. Túl sok. Oda sem férnék a lyukakhoz.
Szexeltem már túlsúlyos lánnyal, aki ~100kg lehetett, de rajta másképp oszlott el. A lábai, karjai teljesen átlagosak voltak, sőt még a segge is feszes volt. Egyedül a hasán, hátán látszódott, hogy elég nagy és széles. Valamint a mellei voltak vagy 2-3 kilósak egyenként.
A második lánnyal nagy élmény lenne már egy ölelés is, mert nem ehhez a testalkathoz vagyok szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!