Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így?

Figyelt kérdés

Miért van az úgy, hogy a férfiaknak csak a szex jár az agyukban? Na jó, tisztelet a kivételnek. Tudom, hogy jó meg minden. Mi értelme annak, hogy akár 24 évesen is egy 13-4 évessel képes legyen szexelni? Vagy 30 évesen? Ezekről a 'férfiakról' és lányokról mit gondoltok, akik ilyenek és belementek ebbe? Miért olyanok az emberek, hogy képesek megcsalni a párjukat? Valahogy nem tudom érteni, hogy lehet valaki erre képes. Vagy csak én vagyok így ezzel? Csak engem zavar, hogy állandóan azt hallom a környezetembe, hogy így-úgy lefeküdnék vele, így csinálnám vele és egyebek. Oké, egy bizonyos mértékben érthető, de akkor is állandóan csak ez...?

19f

2017. ápr. 25. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Ennek evuluciós okai vannak, de hímnek az utódnemzés a feladata, mármint az anyag sokfelé elszórása. Sokszor a férfi nem is az élvezetért szexel, azért a 5 mp-ig tartó orgazmusért... Hanem egyszerűen az energiáit le kell hogy vezesse. A nők állitólag sokkal intenzívebb orgazmusokat és többet is képesek átélni egy aktus alatt.

Az meg, hogy egy 14 éves hányévessel szexel (mivel onnantól törvényes) nem a mi dolgunk.

Én is irigy vagyok 19 éves srácként amikor a 16-17 éves szűz csajok pl. "tapasztalt" partnert keresnek. De ez van.

2017. ápr. 25. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező,neked ezzel az áhitattal csomó csajod lehetne...amíg nem értem az aljára,és láttam meg hogy 19f addig azt hittem lány vagy,pont úgy fogalmazol,és úgy is gondolkodsz mint egy nő a hisztisebb fajtából,lehidaltam!
2017. ápr. 26. 02:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első leírta.

És azért, mert a nők nagy része kapsolatfüggő, inkább egy rosz kapcsolat,minthogy maga legyen, vagy maga sem tudja miért nem hagyja a romboló hatású kapcsolatot.

És itt jön az első válasza: evolúciós összetétel.

Meg az,hogy az emberek nem ápolják a kapcsolatot megfelelően, besavanyodnak, és valószínű az is meglehet,hogy megszokásból vannak együtt.

És termésen a férfiaknak nagyobb az igénye, és szeretik a változatosságot, sok nő nem teher már a szeretkezés, ezért csak a férfinak van munkája, ha kielégülést akar. Egy fiatal lányka meg vonzó, szűk, más.

És mert a férfi nem szereti a feleségét, azért lép félre

Sok oka lehet, legyél egy példakép, és ne hisztizz itt másoknak.

18l

2017. ápr. 26. 06:48
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező,

a valóságban a lányoknak éppúgy a szex jár az agyukban, ha épp nincsenek jó kapcsolatban, szerelemben.

Bizony, hogy elgondolkodnak rajta, hogy milyen lehet a szemben a metrón ülő fiú az ágyban, vagy milyen lehetne vele csókolózni. Nincs ebben különbség férfi és nő között.

2017. ápr. 26. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:
És az miért van hogy a lányok csak a vásárlásra tudnak gondolni
2017. ápr. 26. 09:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert egyik ismerősömnek a barátnője 14 éves, és egy 25 évessel csalta meg, csalja meg. Egyszerűen nem értem az embereket. Lehet kicsit lányosan fogalmaztam fiú létemre, de tényleg elgondolkodtató.
2017. ápr. 27. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Bevallom, hogy nem értem. A fiú ismerősöd a 14 éves barátnőjét csalja egy 25 éves nővel? Vagy az ismerősödet csalja a 14 éves barátnője egy 25 éves pasival? Bár oly mindegy.
2017. ápr. 29. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!