Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, titeket zavar, ha egy lanynak kicsi a feneke?
lapos=kicsi.
Tornával simán lehet faragni, kifogásnak jó, hogy jajjilyenazalkatom.
Kajával meg mit akarsz rajta formálni? Nem úgy működik a világ, mint ahogy te azt hiszed... :D
Jaj istenem, mindig ki kellnforgatni a szavam :D
A lapos nem egyenlo a kicsivel, lattam mar kover, nagyszeggu lanyt, akinek hátulrol orbitális p*csaja volt, oldalrol meg lapos volt mint a deszka, magyarul csak széltében volt nagy.
Meg okyat is lattam, akinek pici feneke volt, de mint egy labda, olyan gombolyu.
Nem, nem lehet tornaval mindent elerni.
Lehet formalni a feneket ha nagyon akarjuk, de van olyanfajta fenek, amit genetika nelkul keptelenseg elerni, max implantatummal.
A kajaval valo formalodast meg arra ertettem, hogy vannak a nagyon gebe lányok, akik, ha felszednének par kilot, sokkal formasabbak lennenek, mert még akkor se lennenek hajasak. Viszont valaki keptelen hizni. Igy ertettem.
Nem, egyáltalán nem érdekel a feneke, csak az arca és a melle, ebben a sorrendben.
21/F
A pitsa nem feneket jelent. Még ennyit sem tudsz. :)
Olyan sincs, hogy képtelen vagy hízni. Csak nem azt eszed, amit kéne, vagy IBS-ed van, de az is arra megy vissza, hogy nem azt eszed, amit kéne... :D
Főleg a nőknél probléma az evés, mert minden barom tini/női magazinból hallanak minden baromságot, és el is hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!