Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egyéjszakás kalandban is kényeztetitek a lányt orálisan?
Sok kalandom volt, és szerintem kölcsönös kell hogy legyen az orális szex. Kivétel persze van, vannak olyan helyek ahol nincs lehetőség tisztálkodni. De akkor kölcsönösen nincs...
Amin csodálkoztam: voltak csajok (nem sok), akik nem akarták hogy kinyaljam őket. Egyik azt mondta, hogy még egyetlen pasi sem nyalta ki úgy hogy jó lett volna neki. Egy másik meg azt mondta, hogy nem szereti ha nyalják, és amúgy is nedves szokott lenni rögtön, neki nem kell... De a többi persze nem tiltakozott :D 30F
Velem egyszer volt, hogy nem nyaltam ki a csajt. Kaland volt, a csajnak elég sűrűn váltogatta a pasijait. Sokan végig mentek rajta. Azt hallottam hogy összeszedett már néhány nemi betegséget. Valami nem stimmelt a szagával. Őt inkább nem nyaltam ki, meg persze használtam óvszert.
De ez egy nemnormális dolog, furcsa helyzet. Normális helyzetben alap a nyalás. Nekem nincs bajom azzal hogy sok szexpartnere volt, csak jobb ilyenkor vigyázni...
Balatoni nyaralas alkalmaval egy ejszakas pasi ugy kinyalt mint meg soha azota se senki.
..Habar ez kolcsonos volt...egy ejszaka igy belefert minden reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!