Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncinyaláskor/Egyéjszakástólr mennyi az esély a HIV-re? (bővebben lent)
20 éves,kissé hipochonder srác vagyok,és megfogalmazódott bennem,hogyha az orális szex is hordoz magával veszélyeket,amiket csak férfi oldalról lehet kivédeni(óvszer)akkor a nőket nem tanácsos kinyalni,alapos ismertség,és részletes nemrég megtörtént STD vizsgálat nélkül?Vagy akkor hogy van ez?Akkor ezekszerint az alkalmi kapcsolatoknál tilos a nyalás,és csak óvszerben szopatás/szex lehet?
Eddig 3 bnőm volt,mind egészséges volt és volt orál,de mindenkinek az életében van egy-több alkalmi.Akkor igaz amiket leírtam,és az ember ne nyaljon?
Nos, a nyaláskor is el lehet kapni fertőzéseket, de azért nem olyan durvákat, mint nemi aktus során.
Akkor van nagyobb esély orál fertőzésre, ha a szájban van seb, és úgy könnyebben bekerül a véráramba.
De ha aggódsz, akkor neten ezeknek totálisan utána tudsz olvasni, vagy menj el egy dokihoz, pl urológus, akit kikérdezhetsz.
Én mástól aggódnék HPV,meg chlamidya ,stb...
Amúgy kérdezö honnan tudod ,hogy nincs bajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!