Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egyéjszakás kalandban is kényeztetitek a lányt orálisan?
Kérdező neked van igazad ne izgulj. Én alapból nem viszek haza olyat aki nem igényes, s ha szexre kerül a sor, akkor én szeretem ha a lány is elégedett. A nélkül nem sokat ér az egész.
A fenti (2. és 3.) egoista barmok valószínű pézzel, meg apa autójával kitömve, akikre 15-16 éves csajok tapadnak a dizsiben, s nem tűnik fel, hogy húz fölött ez már ciki.
Szóval kérdező: amelyik srácod nem akar olyat amire neked igényed van, hajtsd el a pi...csába.! ;)
40F
én ha belemennék megtennék mindent a partneremért :)
én is úgy élvezem a legjobban ha a másik élvezi :P
egyik régi levelező társam mondta, hogy még egy éjszakásnál is úgy kell bánni a nővel, mintha királynő lenne :P
szóval kényeztetném, talán még akkor is ha önző lenne :D
24F
Szerintem a szex része ez is! Igaz, nekem még csak egyszer volt "egydélutános" kalandom, de abba is bele adtunk mindketten apait-anyait! :-D Ha a lány ápolt, és ha csak szexet is akarok tőle, akkor is alap az orális kényeztetés. Igaz, én rettentően szeretem csinálni! :-) És többnyire kapni is szerették eddig a partnereim. Úgyhogy száz szónak is egy a vége: Igen! Nagyonis! :-)
40+Ffi
Attól függ. Ha hivatásos, akkor nem. Ha ismerős, vagy párkeresőn, szexpartner keresőn felszedett csajról van szó, ahol mindketten a szexért vagyunk, és a pénz szóba sem kerül, abban az esetben igen, hiszen oda ő is azért regisztrált, hogy rendesen kielégüljön, és ha már engem választott, ez a minimum, amit adhatok :)
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!