Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is bejönnek az ilyen típusú pasik?
Figyelt kérdés
Oda vagyok az ilyen pasikért. Nektek is bejönnek? Illetve én az utcán sosem látok egy ilyen hapsit sem ,pedig nagyon szexi :/
2017. ápr. 23. 20:16
1/17 anonim válasza:
Anno mikor még így néztem ki, engem csövesnek néztek. Most meg.. :)
3/17 anonim válasza:
Ekkora hajjal nem... Az nem jön be, de ez a srác helyes
4/17 anonim válasza:
Én férfi létemre mondom hogy az ilyen pasik szexik és jól néznek ki. :) (nem vagyok meleg).
5/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem ilyen magy szakállal , szóval majdnem ilyenre gondolok. Szerintem marha férfiasak :)
2017. ápr. 23. 20:22
6/17 anonim válasza:
pedig épp ez az hogy a szakáll ami szexi.
7/17 anonim válasza:
Jézus nem soha.
Ő túrjon az én hajamba ne én az övébe.
8/17 anonim válasza:
Nem igazán jön be de rock koncerten vagy motoros találkozókon lehet ilyen pasikat látni
10/17 anonim válasza:
En mondjuk meleg vagyok de azt mondom ha nem lenne szakálla o lenne almaim ferfia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!