Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nagyon bejönnek az izmos, erős lányok. Vannak még ilyenek rajtam kívül? és hol lehetne ilyen lányokkal megismerkedni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 14:19
1/5 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kidolgozott testű izmos sportos lányok. Testépítőknél, komolyabb konditermekben, női birkózó, súlyemelő szakosztályokban, kajakosok között kell őket keresni.
3/5 anonim válasza:
Nem fogunk összeveszni rajtuk
Konditermek büféjében szoktak várni a proteinadagjukra
5/5 anonim válasza:
Az ilyen lányokat én is szeretem :) Volt egyszer egy ilyen barátnőm. Imádta, hogy mindig vettem neki tápkieget. Én meg örültem, hogy pláza helyett kondi a hétvégi közös program :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!