Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A facebookon ismerősök vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebookon ismerősök vagyunk, de még sosem találkoztunk? Ti hogyan próbálnátok megismerkedni vele a helyemben?

Figyelt kérdés

Tinderen láttam meg a lányt, kb. 1 éve.

Nem húztuk egymást jobbra, viszont facebookon megtaláltam, bejelöltem, visszaigazolt. Írtam neki akkor valami olyasmit, hogy örülök, hogy ha tinderen nem is, de itt a facebookon "matcheltünk", ,és hogy szívesen megismerkednék vele. Azt válaszolta, hogy furcsállta is az ismerősnek jelölést, de akkor "ismerkedjünk". Sajnos ennyiben kifulladt a beszélgetésünk, mert nem írtam neki semmit. Pont akkor egy másik lány jött az életembe, az egyetem is lekötött, mindegy már miért, valahogy úgy alakult, hogy nem találkoztunk, nem tudunk a másikról szinte semmit - - viszont facebookon ismerősök maradtunk. Nagyon szép lány, szívesen találkoznék vele, csak ezek után nem tudom, mit írjak neki, hogyan keltsem fel az érdeklődését. Azt sem tudom, hogy jár-e valakivel, vagy hogy tetszem-e neki.

Ráadásul ő budapesti, és én meg csak kb. májusban költözöm oda. Szoktam ugyan Bp-en járni, de nem ott élek (még).

Ötlet? :)

köszönöm!

2017. febr. 27. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ennél lehetnél tökösebb
2017. febr. 27. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Mármint? hogy tökösebb?
2017. febr. 27. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy tökösebb,hogy ne tétovázz,hanem írj ráz,az meg,hogy tetszel-e neki majd kiderül,és kész ismerkedj.
2017. márc. 27. 00:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Főleg hogy vissza is írt mire vársz tappsra ? Ő nem fog rád írni hogy szia mizu 😀😀
2017. szept. 4. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Töketlenek, nyomik a nőknél és pasiknál egyaránt jobb, ha nem is találnak párt - 0 utód nemzés.

Hogyan? -> Őszintén ... nem kell mese, meg hókusz-pókusz...

Attól, hogy valaki egy vacak oldalon "barát listán" marad nem azt jelenti, hogy van is esély stb -.-"

pl game-n annyi ismerősöm van a listán, hogy kifagy a játék, ha megnyitom. . .

Sok helyen vannak olyan emberek is, akikkel csak pár szót beszélgettem stb

Sok ember nem szelektálja ezeket a dolgokat. Egyik nap én megtettem és néztek is mi van.

Röviden: lehet simán telibe sz_rta, ahogy sokan mások is teszik.

Kétlem pl az 1500 barát listával rendelkezők, mindegyikkel dumálnak.

Én is csak 3-5 emberrel tartom igazán a kapcsolatot, azokkal is csak azért neten, mert pl más országban vagyunk. :D

2017. dec. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!