Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Kiderült mitől volt?
A barátommal kicsit több mint egy év után szakítottunk.
Alapból nem volt gond, csak a szexszel voltak nehézségek.
Még legelőször nem történt akkora tragédia, de az azt követőek meg kritikán aluliak voltak. Tudnám még úgy is fogalmazni, hogy nesze semmi fogd meg jól stb. Semmi jó nem sült ki egyikből sem.
Aztán a merevedése is elmaradt (a reggelin kívül). Volt orvosnál is és ő nem talált semmi okot arra, hogy miért van ez.
Azt mondta, hogy régebben nem ilyen volt. Mindenki mással működött.
Amit magamról el tudok mondani, hogy mindenki meg akar(t) d*gni. Nyilván van aki nem, de az elenyésző. A teljesítményemről nem tudok nyilatkozni, mert az nagyrészt a másiktól is függ, de nem kaptam még panaszkodást.
Egyikünk se érti hol vagy mi a gond. Hogy miért nem működött a szex. Főleg annyira nem, hogy szó szerint semmire se volt már képes ilyen téren. Egyébként nem szekáltam ezzel sose. Úgy voltam vele az elején, hogy biztos izgul vagy stresszes, de egy év után már ez is kiesik mint lehetőség. Mondtam neki szedjen össze valami csajt és próbálja meg vele hátha, de arra se hajlott (mert az megcsalás lenne, de ha én mondom neki, hogy csinálja mással az szerintem nem ez a kategória). Ráadásul fiatalok is vagyunk ilyen problémához (23-25 évesek vagyunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!