Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Kiderült mitől volt?

Figyelt kérdés

A barátommal kicsit több mint egy év után szakítottunk.

Alapból nem volt gond, csak a szexszel voltak nehézségek.

Még legelőször nem történt akkora tragédia, de az azt követőek meg kritikán aluliak voltak. Tudnám még úgy is fogalmazni, hogy nesze semmi fogd meg jól stb. Semmi jó nem sült ki egyikből sem.

Aztán a merevedése is elmaradt (a reggelin kívül). Volt orvosnál is és ő nem talált semmi okot arra, hogy miért van ez.

Azt mondta, hogy régebben nem ilyen volt. Mindenki mással működött.

Amit magamról el tudok mondani, hogy mindenki meg akar(t) d*gni. Nyilván van aki nem, de az elenyésző. A teljesítményemről nem tudok nyilatkozni, mert az nagyrészt a másiktól is függ, de nem kaptam még panaszkodást.

Egyikünk se érti hol vagy mi a gond. Hogy miért nem működött a szex. Főleg annyira nem, hogy szó szerint semmire se volt már képes ilyen téren. Egyébként nem szekáltam ezzel sose. Úgy voltam vele az elején, hogy biztos izgul vagy stresszes, de egy év után már ez is kiesik mint lehetőség. Mondtam neki szedjen össze valami csajt és próbálja meg vele hátha, de arra se hajlott (mert az megcsalás lenne, de ha én mondom neki, hogy csinálja mással az szerintem nem ez a kategória). Ráadásul fiatalok is vagyunk ilyen problémához (23-25 évesek vagyunk).

2017. ápr. 23. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet meleg...
2017. ápr. 23. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Bárcsak minden lány legalább feleennyire megértő lenne! Én is stresszelős, izgulós vagyok, viszont ha így álltál volna hozzám, hamar ráéreztem volna, hogyan is gyűrjük össze a lepedőt. :) A barátoddal szerintem valami komolyabb pszichés gond lehet, azért egy év nem kevés idő.
2017. ápr. 23. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Ő elmegy mással, lehet működik, lelép az új alannyal. Veled mi lesz?

Én majdnem más ágyában kötöttem ki, de idejében ráeszméltem, hogy őt akarom, őt szeretem, nagyon megbántam, hogy majdnem megcsaltam. Vele akarok lenni, amikor megoldódik a probléma.

Ne érts félre, sokszor megölném :D

2017. ápr. 23. 19:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehet akkor is ez lett volna, de ez már sose fog kiderülni. Meg ő nem hajlott a megcsalásra.
2017. ápr. 23. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mentális eredetű volt a probléma, ha tippelnem kéne, sokkal kevésbé voltál támogató és megértő, mint azt gondoltad magadról. Ezt jelzi például az is, hogy elküldted más csajjal dugni, miközben elvileg kapcsolatban voltatok. Az ágyban a kudarctól való félelem miatt nem tudott ellazulni, és ezt a frusztrációt nem tudtátok közösen feloldani.
2017. ápr. 23. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Szervi gond is lehet.

Vénás szökésre szűrte a doki?

2017. ápr. 23. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Amúgy ha egyedül van, feláll neki? Szokott maszturbálni?
2017. ápr. 23. 23:35
 8/11 A kérdező kommentje:
7-es: Erről nem tudok nyilatkozni mert lövésem sincs. Sose kérdeztem meg.
2017. ápr. 24. 06:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Közben rájöttem, hogy mi a probléma. Az egész életét, a létezését utálta. Már-már energiavámpír volt. Pedig nem igazán volt oka, hogy ennyire utálja magát. Van szerető családja, viszonylag jó munkája, jó kocsi + ott voltam én is neki. Én nem értettem sose, hogy mégis mi a baja, de ez már az ő titka marad (ha tudja egyáltalán, hogy mi a baja). Aztán arra jutottam, hogy ha ennyire utál mindent, akkor miért is lenne jó igazából bármi is?

Erre akkor jöttem rá, mikor tegnap elmentem vezetni (épp csinálom a jogsit). Sokkal jobban ment, mint eddig bármikor és nem is voltam annyira feszült, mint máskor. Gyakorlatilag átjárt a nyugalom. Ráadásul ezt még az oktatóm is észrevette.

2017. ápr. 29. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Tehát lényegében az exed depresszióban szenved?
2017. ápr. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!