Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajnali 3-kor akart velem szexelni a párom, én visszautasítottam. Tényleg "engednem" kellett volna?
Tegnap este iszogattunk kicsit itthon, de én 2 cider után kidőltem olyan éjfél körül, nekem ennyi is megárt sajnos. Párom ivott még tovább egyedül, aztán 3 tájban eléggé részegen befeküdt mellém az ágyba, én félálomban kérdeztem tőle, hogy jól van-e, meg jó éjszakát akartam kívánni, ezért odabújtam hozzá. Aztán szinte egyszerre visszaaludtam. Éreztem, hogy simizi a karom meg a combom, nem reagáltam semmit, próbáltam tovább aludni, mire benyúlt a combjaim közé és elkezdett ott is simogatni. Akkor kipattant a szemem, megkérdeztem tőle, hogy ugyan mit csinál. Kérte, hogy csak egy picit engedjem, nem lesz hosszú. Kérdeztem, hogy nem érne-e rá reggelig, az éjszaka közepe van. Mondta, hogy jó akkor hagyjuk mindegy, de éreztem, hogy megsértődött. Próbáltam hozzábújni utána, de durcásan elfordult és magára húzta a takarót.
Most komolyan én vagyok a hibás? Totál kómás voltam, nem is teljesen értettem, mi történik.
Mi a véleményetek, mit kellett volna csinálnom?
21/L
A részegsége miatt nem gáz, én részeg alakot az ágyamba sem engednék a helyedben.
Na de ha józan lett volna, akkor szerintem semmi rossz nincs abban, ha éjszaka egymásra másztok. Mi is szoktunk csinálni ilyet és szeretjük.
Nem értem a korábbi válaszokat. Nem történt erőszak. A srác próbálkozott, aztán a kudarc hatására feladta. A sértődöttsége lehet teljesen jogos is, lehet, hogy egész nap ezt tervezgette a fejében. Ki tudja, mióta igényli már.
Férfiként átéltem már számtalanszor hasonlót (a részegséget leszmítva, amit szintén megkérdőjeleznék). Az egésznek az a kulcsa, hogy meg kell beszélni. Ne itt kérdezz kanos idegeneket, akiknek nincs egy értelmes gondolata sem, hanem vele beszélj.
A kérdést reggel tetted fel és az éjjel azt kérdezted tőle, hogy nem érne-e rá reggelig. Ő erre emlékezni fog, akármennyire "részeg" is volt. Tegyétek félre a gyerekes sértődöttséget és legyetek egymással őszinték. Ezt neki is mondd meg.
Szerintem megpróbálhattad volna. Oké,hogy az éjszaka kózepe volt, de jól is elsülhetett volna. De nincs baj, nem?
Nem ez lesz a szakítóok.
Majd este bepótoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!