Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátnőmbő llénszerítettem hogy csináltasson intim plasztikát, mert nagyon nagyok voltak a punciján az ajkai és ettől falra tudok mászni? Lógtak.
Csòri bnőd,hogy ilyen faszija van....
Te tàn maga vagy miss tökèletessèg?
Akkor műttesd magad 10esre ,mintahogy a bnőddel tetted!!! Èn kivàgtalak volna a helyèbe,ès kerestem volna olyat ,aki űgy szeret ,ahogy vagyok ,nem pedig egy mű dolgot....
Szànalmas vagy!!!
Nekem az egyik kisajkam nagyobb a másiknál. Nem vészes, szerintem esztétikailag még rendben van, de nem jó érzés ha hozzáér a fehérnemű. Gondolkodom rajta, hogy megműttessem. Ha a pasim szóvá tenné, nem sértődnék meg. Ha bántó szándékkal, pláne nem szépen tálalva kritizálna az rosszul esne. De ha tényeket közöl (bárki, bármivel kapcsolatban), nem támadó hangnemben és még a probléma megoldására is van javaslata, az teljesen rendben van.
És nyilván nem kértél volna Tőle ilyesmit, ha nem szeretnéd kényeztetni ott;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!