Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátnőmbő llénszerítettem hogy csináltasson intim plasztikát, mert nagyon nagyok voltak a punciján az ajkai és ettől falra tudok mászni? Lógtak.
# 10
Te fogalmaztál úgy, hogy "kényszerítettem" - már ha jól sikerült dekódolnom a kérdésed első sorában azt az értelmetlen részt.
Ha ő is benne volt a dologban akkor nincs ezzel baj.
A popósex pedig tök jó dolog, én is imádom :-)
39n
Hújajj.. fegyver!
A tisztelet az olyasvalamit jelent, hogy a párunkkal szemben (akit akár szeretünk akár nem) nem kényszerítünk ki olyan dolgokat amik által elsődlegesen magunknak okozunk örömet. (saját magunkra gondolva = önzőség)
pl, hogy értsd: "Nézd nyuszi, vettem neked (magamnak) egy piros sportautót, ugye milyen szép...?"
Az meg már az abszurditás teteje, hogy még el is hiszed magadnak azt, hogy ez az ő érdeke, és neki is jó lesz, mert így a te látásmódod szerint tökéletes nő lesz.
Az meg, hogy kiemeled: Nem mellműtétre költöttünk.. na az már elég komoly bizonyítvány.
Persze ne vegyél zokon, eskü, nem a lelkedbe szeretnék gázolni!
Még szerencse, hogy teljesen kamu a kérdés.
Ha meg nem az, mi a fenének kell ilyen kérdést kiírni? Ez az oldal arra való, hogy ha válaszra van szükséged, vagy érdekel mások véleménye vagy tapasztalata, akkor kérdezhess. De téged láthatóan egyáltalán nem érdekelnek a válaszok. Csak mondod itt a magadét... senkit nem érdekel, mit művelsz a barátnőddel otthon, a ti magánügyetek. Minek ezt kiteregetni a neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!