Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális hogy a barátnőmbő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy a barátnőmbő llénszerítettem hogy csináltasson intim plasztikát, mert nagyon nagyok voltak a punciján az ajkai és ettől falra tudok mászni? Lógtak.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 21:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Te fogalmaztál úgy, hogy "kényszerítettem" - már ha jól sikerült dekódolnom a kérdésed első sorában azt az értelmetlen részt.

2017. ápr. 22. 22:36
 12/40 A kérdező kommentje:
kikényszerítettem, de nem erőszakkal vagy fenyegetéssel.
2017. ápr. 22. 22:37
 13/40 anonim ***** válasza:
Hanem mivel?
2017. ápr. 22. 22:38
 14/40 A kérdező kommentje:
hát, finoman de határozottan elmondtam neki hogy nem esztétikus és szívesen segítek neki. Nekem az izlésem jó, erre adnak sokan, ugyanis dizájner vagyok. Őszinte voltm vele, megmondtam hogy nem szép. ennyi.
2017. ápr. 22. 22:40
 15/40 anonim ***** válasza:
Ha úgy éreznéd, hogy rendben van, hogy "kikényszerítetted", elve nem tetted volna fel ezt a kérdést.
2017. ápr. 22. 22:41
 16/40 anonim válasza:

Ha ő is benne volt a dologban akkor nincs ezzel baj.

A popósex pedig tök jó dolog, én is imádom :-)

39n

2017. ápr. 22. 22:42
 17/40 A kérdező kommentje:
ő sem ellenzi de a puncit jobban preferálja. meg kellett csináltatni, mert annyira hosszan kilógott mint nekem a farkam lankadt állapotban... ráadásul meg is volt csavarodva, mint egy meztelen csiga.
2017. ápr. 22. 22:45
 18/40 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2017. ápr. 22. 22:46
 19/40 anonim ***** válasza:

Hújajj.. fegyver!

A tisztelet az olyasvalamit jelent, hogy a párunkkal szemben (akit akár szeretünk akár nem) nem kényszerítünk ki olyan dolgokat amik által elsődlegesen magunknak okozunk örömet. (saját magunkra gondolva = önzőség)

pl, hogy értsd: "Nézd nyuszi, vettem neked (magamnak) egy piros sportautót, ugye milyen szép...?"

Az meg már az abszurditás teteje, hogy még el is hiszed magadnak azt, hogy ez az ő érdeke, és neki is jó lesz, mert így a te látásmódod szerint tökéletes nő lesz.

Az meg, hogy kiemeled: Nem mellműtétre költöttünk.. na az már elég komoly bizonyítvány.

Persze ne vegyél zokon, eskü, nem a lelkedbe szeretnék gázolni!

2017. ápr. 22. 22:46
 20/40 anonim ***** válasza:

Még szerencse, hogy teljesen kamu a kérdés.

Ha meg nem az, mi a fenének kell ilyen kérdést kiírni? Ez az oldal arra való, hogy ha válaszra van szükséged, vagy érdekel mások véleménye vagy tapasztalata, akkor kérdezhess. De téged láthatóan egyáltalán nem érdekelnek a válaszok. Csak mondod itt a magadét... senkit nem érdekel, mit művelsz a barátnőddel otthon, a ti magánügyetek. Minek ezt kiteregetni a neten?

2017. ápr. 22. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!