Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Ti megengeditek, hogy a párotok a szátokba élvezzen? Aki igen, az le is nyeli, vagy inkább nem? Kort is írjatok.
"Egyébként is 2x ha a számba veszem egy évben - és nem, tőle sem várom el hogy engem a szájával kényeztessen, nem is szeretem mikor csinálja"
Ne csodálkozz, ha lecserél vagy melletted szeretőt tart. Egy frigid nőstény ritkán bejövős egy egészséges férfinak.
Imádom! Természetesen le is nyelem!
26 L
Akik lepontozták azokat a válaszokat amikben azt írják hogy lenyelik, miért tették? Csak nem irigyek vagytok hogy nektek nem nyeli senki?
Bár most bizos elégedettek vagytok magatokkal :) további jó farokverést nektek :)
#11 még a frigid szó jelentésével sem vagy tisztában.
Ha valaki elhagyná a gyermekei anyját azért mert nem szxxxa le az menjen is. Ha hiszed ha nem vannak az életben sokkal fontosabb dolgok is az orális szexnél, aki annak hiánya miatt kockáztatná a családját az a szememben minden csak nem egészséges férfi :)
Én azt a nőt/férfit nem tudom megérteni, akinek nem alap az orál a szexualitásában.
Persze, mindenkinek mások az igényei, de lássuk be, a nagy többség szereti az orális kényeztetést.
És akkor jönnek itt a nők és férfiak, hogy undi, meg nem nyalok, nem szopok. Nem is értem, hogy nekik milyen a szexuális kultúrájuk.
Én imádok szopni, le is nyelem (nem mindig, de sosem zavart), és el is várom, hogy engem is nyaljon lucskosra a pasi. Nehogy már undorodjunk egymás nedveitől.
A szex akkor jó, ha mocskos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!