Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés amikor bdlétek/a szátokba élveznek?
Nem szándékozom nagyképűnek tűnni, de elejétől fogva lenyelem.
Megmondom őszintén, azt jobban szeretem, ha belém és nem a szamba élvez. Az valami fantasztikus érzés tud lenni, amikor elönt belülről a forróság. A számban is elviselem, de azt valóban jobban szeretem amikor oda lent megy el.
Én mindkettőt szeretem. Ha a barátom a puncimba/popsimba élvez, akkor csak a lüktetést érzem, magát a kiáradó spermát ritkán. Ha viszont a számba, az isteni finom, forró beteljesülés.
Sokszor gondolkozom azon, hogy a jelenlegi barátomon kívül valószínűleg senkinek nem engedném ezeket, de Ő egyszerűen kihozza belőlem.
ma 09:09
Ettől még nem lesz jó fej egy nő szerintem... illetve el se merem képzelni hogy milyen lehet az èrtèkrended ha ettől lesz valaki jó fej a szemedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!