Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti könnyen elmentek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti könnyen elmentek oráltól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a szituáció, hogyha a barátomat orálisan elégítem ki, akkor eddig sosem volt orgazmusa. Beszéltem már vele erről, és azt mondta, hogy nagyon szereti ahogy csinálom, nem kell változtatnom a technikámon. Es látom is rajta, hogy élvezi. Csak kicsit lelombozó, olyan érzésem van, mintha valami megsem lenne teljesen jó neki abban amit csinálok. Illetve még olyan kérdésem lenne, hogyha a makk részét nyalom az nem kellemetlen? Mármint ha huzamosabb ideig. Mert latom, hogy azt kifejezetten szereti, csak ugye az pont a legerzekenyebb része, igy nem merek sokat idozni rajta.

2017. ápr. 20. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyrészt pont attól lesz orgazmusa, ha azt izgatod. könyörgöm... másrészt meg nem tud mindenki elélvezni oráltól. A páromnak néha igazi munka ,hogy ez sikerüljön. Többnyire csak előjáték nálunk.
2017. ápr. 20. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont a legérzékenyebb rész a legfontosabb. Azt kell izgatnod,akkor megy el.
2017. ápr. 20. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel nem nagyon szoktam oráltól elmenni, inkább előjáték
2017. ápr. 20. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha már rég volt orgazmusom, akkor 1-2 perc is bőven elég :P

Ha nem rég volt, akkor 10 perc kell :)

2017. ápr. 20. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én se szoktam elélvezni oráltól. De most úgy megkívántam ezt, hogy az az ötletem támadt, hogy egy hétig önmegtartóztatok, utána pedig megkérem barátnőm, hogy egy órán át masszázsolajjal masszírozzon meg mindenhol, és utána szopjon le :)

Így lehet menni fog :)

2017. ápr. 20. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél gépies, előre betanult. Érzéssel csináld, ne fogazz, és jól nyálazd meg a brét, verjed is, de legyen benne olyan rész, amikor kézzel nem fogsz rá, csak szájjal kényezteted, nyalogatod a makkját, szívogatod is, szájüregedbe helyezed oldalra, hogy izgassa a makkját. Nyalogasd végig a péniszt is nyelved hegyével, körözz kicsit a fitymafékén a nyelved hegyével, miközben masszírozod a heréket, akkár meg is ujjazhatod közben a pasas lyukát. Kapd be a heréit, szívogasd azokat is, addig verheted a fäszt. Legyen benned kreativitás és szenvedély! Nekem az ilyen pipázás jön be. A léyneg, hogy érezzem a lányon a tüzet, bujaságot.
2017. ápr. 20. 21:49
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Moonlight Runner ez mind benne van a repertoáromban, csak eléggé kezdő vagyok még ebben az egeszben, ezért kérdeztem. :)

19/L

2017. ápr. 20. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor gyakorolj jó sokat és mesteri cumis leszel. Nem semmi. :)
2017. ápr. 20. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól csinálja a csaj, akkor orállal lehet a férfi orgazmusát legjobban elhúzni, de nekem biztosan (haveroktól is ezt hallom). Ne legyél elkeseredve, ha a párod azt mondja, hogy jó, akkor minden ok. Ha spriccelős végeredményt akarsz, esetleg intenzívebben kézimunkázz közben. De a legfontosabb, hogy ha neki jó - márpedig a leírásodból ez derül ki - akkor hasat be, mellett ki, légy büszke magadra!
2017. ápr. 20. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Szex közben a golyóim odaverődnek a comb tövéhez, felébrednek a kis pajtások.

Ha a boci tejet szeretne szopizni:

https://www.youtube.com/watch?v=FgUyeFiPMWg

2017. ápr. 21. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!