Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti könnyen elmentek oráltól?
Sziasztok!
Az a szituáció, hogyha a barátomat orálisan elégítem ki, akkor eddig sosem volt orgazmusa. Beszéltem már vele erről, és azt mondta, hogy nagyon szereti ahogy csinálom, nem kell változtatnom a technikámon. Es látom is rajta, hogy élvezi. Csak kicsit lelombozó, olyan érzésem van, mintha valami megsem lenne teljesen jó neki abban amit csinálok. Illetve még olyan kérdésem lenne, hogyha a makk részét nyalom az nem kellemetlen? Mármint ha huzamosabb ideig. Mert latom, hogy azt kifejezetten szereti, csak ugye az pont a legerzekenyebb része, igy nem merek sokat idozni rajta.
Nekem ha már rég volt orgazmusom, akkor 1-2 perc is bőven elég :P
Ha nem rég volt, akkor 10 perc kell :)
Én se szoktam elélvezni oráltól. De most úgy megkívántam ezt, hogy az az ötletem támadt, hogy egy hétig önmegtartóztatok, utána pedig megkérem barátnőm, hogy egy órán át masszázsolajjal masszírozzon meg mindenhol, és utána szopjon le :)
Így lehet menni fog :)
Köszönöm a válaszokat! Moonlight Runner ez mind benne van a repertoáromban, csak eléggé kezdő vagyok még ebben az egeszben, ezért kérdeztem. :)
19/L
Szex közben a golyóim odaverődnek a comb tövéhez, felébrednek a kis pajtások.
Ha a boci tejet szeretne szopizni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!