Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mikor és hogyan veszítettét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor és hogyan veszítettétek el a szüzességetek? Kor/nem

Figyelt kérdés

Főbb kérdéseim:

Mit csináltatok előtte?

Utána?

Hány évvel volt idősebb/fiatalabb a pasi/lány?

Jó volt e?

Hosszú kapcsolat vagy egy ejszakas kaland?

Ha hosszú akkor mennyi idő után?

És ha egy éjszakás akkor részegen vagy józanul?

Ha valaki elvesziti azt észre lehet rajta venni?

Gáz ha fiatalon egy idősebbel?

Meddig titkoltátok?

volt kellemetlenség? Ha volt akkor mi ?

Egyelőre ennyi...válaszokat/tanácsokat előre köszönöm

2017. ápr. 18. 14:18
1 2 3
 21/23 János Gilján ***** válasza:

14 voltam, most vagyok 37F (1994 augusztusa volt egy angoltáborban)

Mit csináltatok előtte?

-Láttam, hogy tetszem neki, mert követett, amerre mentem. Ezt a helyzetet kihasználva félrehívtam beszélgetni. Amikor kettesben maradtunk némi beszélgetés után jött a csók, majd a petting, majd a szüzességem elvesztése.

Utána?

-Beszélgettünk

-2 évvel volt nálam idősebb a lányka, ő volt 16.

Jó volt e?

-Nagyon jó volt, pedig elég kis ügyetlen voltam, de baromi lelkes.

Hosszú kapcsolat vagy egy éjszakás kaland?

-Aznap beszélgettünk először, de a táborban még voltunk együtt 1-2 alkalommal. A tábor után én hazamentem Budapestre, ő pedig Erdélybe, nem találkoztunk többé.

-----

-Mindketten józanok voltunk. 14 évesen nem ittam még egyáltalán alkoholt.

Ha valaki elveszíti azt észre lehet rajta venni?

-Alapvetően nem, kivéve ha a kiszakadt szűzhártyára gondolsz, ami ugye fiúknál nincs. Viszont ha jól sikerült az első, az növelni fogja az illető önbizalmát.

-Attól függ, hogy mennyire fiatalon mennyire időssel.

Meddig titkoltátok?

-Semeddig sem titkoltam. Még kamaszként sem voltam titkolózó fajta.

Volt kellemetlenség? Ha volt akkor mi ?

-Semmi kellemetlenség nem volt, ha megtudta volna valamelyik táborvezető, hogy mit tettünk, akkor lehetett volna kellemetlenség belőle. Ez újfent azt bizonyítja, hogy a felnőttek hajlamosak ott is problémát generálni, ahol valójában nincs. Mindazonáltal apró "kellemetlenségnek" nevezhetjük azt, hogy kb 5 perc alatt sem tudtam betalálni a bejáraton, a lányka segített rajtam. :) Miután pedig bekerültem maximum 1 perc alatt elélveztem. Ez viszont 14 évesen tapasztalatlanul abszolút belefért és mindezek ellenére is fantasztikus élmény volt, amit kár lett volna kihagyni. ;)

2017. ápr. 19. 15:44
 22/23 János Gilján ***** válasza:

14 voltam, most vagyok 37F (1994 augusztusa volt egy angol táborban)

Mit csináltatok előtte?

-Láttam, hogy tetszem neki, mert követett, amerre mentem. Ezt a helyzetet kihasználva félrehívtam beszélgetni. Amikor kettesben maradtunk némi beszélgetés után jött a csók, majd a petting, majd a szüzességem elvesztése.

Utána?

-Beszélgettünk

-2 évvel volt nálam idősebb a lányka, ő volt 16.

Jó volt e?

-Nagyon jó volt, pedig elég kis ügyetlen voltam, de baromi lelkes.

Hosszú kapcsolat vagy egy éjszakás kaland?

-Aznap beszélgettünk először, de a táborban még voltunk együtt 1-2 alkalommal. A tábor után én hazamentem Budapestre, ő pedig Erdélybe, nem találkoztunk többé.

-----

-Mindketten józanok voltunk. 14 évesen nem ittam még egyáltalán alkoholt.

Ha valaki elveszíti azt észre lehet rajta venni?

-Alapvetően nem, kivéve ha a kiszakadt szűzhártyára gondolsz, ami ugye fiúknál nincs. Viszont ha jól sikerült az első, az növelni fogja az illető önbizalmát.

-Attól függ, hogy mennyire fiatalon mennyire időssel.

Meddig titkoltátok?

-Semeddig sem titkoltam. Még kamaszként sem voltam titkolózó fajta.

Volt kellemetlenség? Ha volt akkor mi ?

-Semmi kellemetlenség nem volt, ha megtudta volna valamelyik táborvezető, hogy mit tettünk, akkor lehetett volna kellemetlenség belőle. Ez újfent azt bizonyítja, hogy a felnőttek hajlamosak ott is problémát generálni, ahol valójában nincs. Mindazonáltal apró "kellemetlenségnek" nevezhetjük azt, hogy kb 5 perc alatt sem tudtam betalálni a bejáraton, a lányka segített rajtam. :) Miután pedig bekerültem maximum 1 perc alatt elélveztem. Ez viszont 14 évesen tapasztalatlanul abszolút belefért és mindezek ellenére is fantasztikus élmény volt, amit kár lett volna kihagyni. ;)

2017. ápr. 19. 15:44
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Legtöbben azt mondtátok hogy attól függ hány év a korkülönbség...(Gáz e ha fiatalabb idősebbel?) Én ezt egy elég nagy korkülönbség miatt kérdeztem...a sráccal találkozgatok...igaz nem gyakran mert dolgozik ...és az a baj hogy én ettől a néhány alkalomtól belezugtam...nem tudom mi van velem ...de úgy érzem hogy neki kell az elsőnek lenni ...lehet csak azért mert nincs senkim és Szűz vagyok...persze félek attól is hogy Mivan ha meg bánom...rengeteg negatívum van ...ellenben kevés pozitív dolog ...nem tudom el dönteni hogy meg tegyem vagy ne tegyem ?! Még ha ismétlődik is többször...kapcsolat soha nem lesz...ez olyan hosszú több éjszakás kaland...mit tegyek?

2017. ápr. 19. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!