Ti hány évesen veszítettétek el a szüzességetek?
Figyelt kérdés
mióta jártatok? ott aludtál vagy reggel volt ? fájt ? nagyon izgultál ? csak kíváncsiságból :)2015. ápr. 12. 15:39
2/21 anonim válasza:
20 évesen, nem fájt, csak egy nagyon picit az elején, azóta is együtt vagyunk.
20/L
3/21 anonim válasza:
19 nem jártunk de fülig szerelmesvoltam belé este volt nálam aludt
4/21 anonim válasza:
Részeg voltam vazze
És nem, nem voltak rószaszirmok
32/F
6/21 anonim válasza:
Szüzesség nem létezik. Ez csak egy kitalált, középkori fogalom, ami a nők húspiaci értékét jelentette.
Szóval nem veszt el senki semmit.
Ha fáj a szex, probléma van.
7/21 anonim válasza:
Még az vagyok.
22/F
(ebből adódóan nem is fog fájni)
8/21 anonim válasza:
13 éves voltam. 2013, december 3.-án volt. Ott aludtam a pasimnál, éjszaka volt. Emlékszem, úgy visítottam, mint akit nyúznak. Aztán átment eufóriába.
Még most is együtt vagyunk... Pár órája ment haza a pasim.
15/L
9/21 anonim válasza:
miért kellett a 2.at lepontozni?
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :D arra is kíváncsi voltam hogy milyen az "ideális életkor". A haverom elakarja "veszíteni" a szüzességét, mert úgy gondolja nem vár 20 éves koráig. Amúgy 14 éves.
2015. ápr. 12. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!