Ti hány évesen veszítettétek el a szüzességetek?
Figyelt kérdés
mióta jártatok? ott aludtál vagy reggel volt ? fájt ? nagyon izgultál ? csak kíváncsiságból :)2015. ápr. 12. 15:39
11/21 anonim válasza:
Mindig a 17-19 éves kort jelölöm meg ideálisnak, ha kérdezik. 15-16 évesen is elmegy, ha a felek elég érettek, de alatta - szerintem - semmiképp. A haverod is ráér még.
12/21 anonim válasza:
nincs ideális életkor -.- ideális agyi és testi fejlettség van -.-
13/21 anonim válasza:
a nőknek a jó. ha elakarják veszíteni ak úgy elveszítik mint a pinty
14/21 anonim válasza:
Én még nem vesztettem el, de még rá is érek. Szerintem nincs ideális életkor, ideális helyzet van. Ideális helyzet az, amikor már érett vagy és van melletted valaki akivel nagyon szeretitek egymást.
16/L
15/21 anonim válasza:
Egyet értek. Még én is várok. :( 18 L
16/21 anonim válasza:
Még nem voltam egészen 16. Akkor remek dolognak tartottam, de most, 40 év távlatából visszatekintve korainak tűnik.
17/21 anonim válasza:
Aki úgy gondolkodik, hogy el akarja veszíteni, mert nem vár XY életkorig, az még nem érett meg rá.
18/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2015. ápr. 12. 20:38
19/21 anonim válasza:
18 évesen, 3 hete ismertem, de már nagyon kíváncsi voltam és nem tudtam tovább várni. nem fájt, jó volt. :) 28n
20/21 anonim válasza:
15-18 év általában
Én 15voltam nem jártam a fiúval , délután volt egy koliban , igen fájt , és nagyon izgultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!