Ti miért vesztettétek el a szüzességetek?
Figyelt kérdés
Mi volt az indok amiért elvesztettétek?
Lányok és fiúk válaszát is várom.
Csak őszintén. :)
2015. ápr. 8. 17:59
1/15 anonim válasza:
Mert a barátnőm is elveszítette, 13/L.
2/15 anonim válasza:
Szerelmes voltam... Még mi okból lehet?
19/L
4/15 anonim válasza:
2-es vagyok.
Nem szóltam, amint látom lehet társadalmi oka, megfelelési kényszer és egyebek.
5/15 anonim válasza:
Eddig még nem történt meg..talán nem is fog..
7/15 anonim válasza:
Hogyhogy miért? Mert szexelni akartam :D Azért sose adtam volna az ártatlanságom önmagában, mert szerelmes voltam. Azért már annál inkább, mert kívántam a pasit, és le akartam vele feküdni.
8/15 anonim válasza:
Mert szerelmes voltam és kívántam a barátomat. Megbíztam benne, előtte hónapokon keresztül megalapoztuk az elsőt.
Még mindig ugyanúgy szeretem, kívánom, megbízok benne, tisztelem, ...
9/15 anonim válasza:
azért mert nem akarok kimaradni a fiatalkori szerelmeskedésből, mert kiváncsi voltam és mert szeretem a barátomat /23L
10/15 anonim válasza:
Mert kíváncsi voltam, hogy milyen lehet szexelni. És azért, hogy szerezzek némi tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!