Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor és hogyan veszítettétek el a szüzességetek? Kor/nem
Főbb kérdéseim:
Mit csináltatok előtte?
Utána?
Hány évvel volt idősebb/fiatalabb a pasi/lány?
Jó volt e?
Hosszú kapcsolat vagy egy ejszakas kaland?
Ha hosszú akkor mennyi idő után?
És ha egy éjszakás akkor részegen vagy józanul?
Ha valaki elvesziti azt észre lehet rajta venni?
Gáz ha fiatalon egy idősebbel?
Meddig titkoltátok?
volt kellemetlenség? Ha volt akkor mi ?
Egyelőre ennyi...válaszokat/tanácsokat előre köszönöm
Kb egy-másfél hónapja, 18 évesen (közelebb a 19-hez).
Én 23-ig dolgoztam, bejött hozzám a melóhelyre, elmentünk gumit venni, beszélgettünk, "filmeztünk" (amit csak félig "néztünk", de egyikünket se érdekelte a film).
Aludtunk.
2 évvel idősebb nálam a fiú.
Egyéjszakás, de nem egy random sráccal, egy fiúbarátom.
-
Józanul. Bár akartunk inni boroskólát, de elég undorító íze volt, úgyhogy két kortynál többet nem ittunk. :D Reggelre meg jó büdös borszag volt az egész szobában...
Ezt kérdezd a srcától,m ne tőlem. :D De szerintem igen.
Szerintem nem gáz.
Egy helyen dolgozunk, ő nem akarta elmondani a többieknek (engem különösebben nem érdekelt, hogy tudják-e vagy sem), de kiszivárgott.
Ja... 3 is, mindhárom az én részemről. Egyrészt a vér (hiszen lány vagyok, és én veszítettem el), meg béna voltam (szerintem még rá lehet fogni arra, hogy az első volt és azért), illetve, amit sokkal jobban bánok az az, hogy nem mertem átölelni utána. :( Annyira szívesen aludtam volna el úgy, hogy átölelem, de nem mertem, mert féltem a reakciójától (előre mondta, hogy ő nem akar kapcsolatot). Aztán utólag kiderült, hogy ponthogy örült volna neki, ha átölelem. :(
1. Petting
2. Összebújva beszélgettünk
3. 3 évvel volt idősebb
4. Igen, nagyon
5. Hosszú kapcsolat
6. 4 hónap után
7.-
8.Igen
9. Én nem éreztem annak
10.Nem titkoltuk
11. Nem volt semmi probléma
21L
Mit csináltatok előtte? Mivel nem történt meg, ezért nem tudom, esetemben rajtam kívül kit takar még a többesszám, és arról sincs információm, mi mindent csinálnánk közvetlenül előtte
Utána? Erről sincs információm
Hány évvel volt idősebb/fiatalabb a pasi/lány? Mondom, hogy jelenleg szűz vagyok
Jó volt e? Nem rendelkezem sem viszonyítási alappal, sem első alkalommal
Hosszú kapcsolat vagy egy ejszakas kaland? Terítsem ki a kártyákat, vagy a csillagokból olvassam ki neked?
Ha hosszú akkor mennyi idő után? Mivel nem tudom, hogy tartós kapcsolat vagy egyéjszakás lesz-e, ha lesz, ezért nem tudok erre válaszolni
És ha egy éjszakás akkor részegen vagy józanul? Lásd: fentebb
Ha valaki elvesziti azt észre lehet rajta venni? Úgy tudom, hogy a legtöbb esetben igen, általában pozitív személyiségváltozás következik be nála rövid távon.
Gáz ha fiatalon egy idősebbel? A törvényi szabályozás keretein belül maradva élheted nyugodtan a saját életedet, amit nem irányítanak mások véleményei, legfeljebb korrigálnak
Meddig titkoltátok? A csillagok nem válaszoltak, betelefonálok egy jósműsorba
volt kellemetlenség? Ha volt akkor mi ? Volt. Eltűnt 3000 forint az egyenlegemről és nem mondtak semmi használhatót
Egyszer elmentünk a saját szüleikhez bemutatni az új barátnőmet, mert tudni akarták, hogy kivel járok 2 hónapja. Nagyon jól sikerült az este, haza is kísértem a lányt (a szülei engem már ismertek). Olyan későn értünk hozzájuk, hogy az utolsó buszokat lekéstem. Erre felajánlotta, hogy aludjak náluk. A szülők pedig akkor indultak el valahova egy olyan 2 órára. Megnéztünk egy filmet, ő elment tusolni, miután végzett, elmentem én is, de rá 10 percre bejött. Látszott rajta, hogy szexuálisan fel van készülve a dologra. Elkezdtünk csókolózni és utána a szokásos alagút-vonat effektus. Durva volt, mert a lakást bejárva ment a munka
. A zuhanyzótól a kertig ment, utána fel a szobájába, és ott is ment egy olyan 20 percig. Végeztünk és közösen letusoltunk (hogy gyorsabban haladjunk, mert a szülők már úton voltak). Reggel meg csak nagyon nevettünk és mosolyogtunk vele együtt. Első alkalom, de elfelejthetetlen. Bocsi, hogy csak a fő kérdésre válaszoltam. Kicsit furán sikerült a leírása.
20F és 21L
Pettingeltunk, hosszadan kenyeztetett a szajaval
Osszebujtunk es beszelgettunk
11 evvel idosebb
A konkretum nem, mivel a penisze lefele hajlik, misszionaruisban pedig igy nem sokat ereztem
Hosszu kapcsolat, azota is egyutt vagyunk
Masfel honapig birtuk, utana egynasnak estunk, de mar az elejetol voltak temazgatasok
-
Mi egymason vettuk eszre (bar o mar nem volt szuz) sokkal nagyobb volt a bizalom es nagyon jol ereztuk magunkat, valtozott kozelebb kerultunk egymashoz
Ezt mindenki maga erzi, mi nagyon szeretjuk egymast a kor ellenere is :)
A szuleim meg most sem tudjak pedig nem most tortent mar
Annyi hogy nem igazan ereztem, meg ugye ugyetlenek voltunk picit de azota ismerjuk egymas testenek minden rezduleset, ugyhogy a szeretkezesek fergetegesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!