Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mennyire számít a lányok mellmérete szex közbe, kisebb mellűvel is tudják élvezni a szexet?
Nekem az a fontos, hogy érzékeny legyen neki, és szeresse azt, ha kényeztetem. Én egy kicsit cicifüggő vagyok, de nem a mérete miatt, egyszerűen mert ciciiii. :D
Viccet félretéve, tényleg nem számít, hogy mekkora, legyen formás, és engedje, élvezze ha kényeztetem. Ez a fontos.
sokaknak pont a kis mell jön be
van aki fenék párti és a mell méret nem is annyira fontos számukra
meg azért nem elég csak a felszínt nézni, mert kapcsolatban a szexualitás messze nem csak testiségről szól, elég mélyen van lelki oldala!
szóval igen nagyon is lehet élvezni egy kisebb mellű lánnyal a szexet :P
tapasztalatból is mondom :P
24F
#3:
sok dolog van ami izgat szexuális téren, nem órási vágyam a ciciszex, de a többi is a partnerrel közösen kell passzoljon, tehát nem szabad ráerőltetni a másik semmit...
ha valaki összejön egy kis mellű lánnyal, szerintem számít arra, hogy nem lesz része ilyen dolgokban :)
am mennyire kicsi a melled, hogy ezen aggódsz?
elmondom inkább az ebből jövő szégyenlősség ami taszító lehet, hogy nem tudod magad elengedni szex közben...
az exemnek tenyérnyi mellei voltak, ugye az már sokaknak a kis mell kategória, de én imádtam őket :)
meg nem a mellen múlik nálam a szex! a kis mellre ne úgy tekints, mint testi hibára...lehet nagyon is vonzó és szexi a kis mell is!
de maga a viselője a lényeg, hogy hogyan viszonyul ehhez :)
24F
ez okés :)
és mellette tudsz szeretni is? :P
főzni finomakat? :P
van aranyos bájos mosolyod? :P
a mell méret is egy a sok tulajdonságod közül ami számíthat :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!