Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő telik ál nálatok szex előtt?
Figyelt kérdés
A megismerkedés és az első szex között.2017. ápr. 16. 12:35
1/5 anonim válasza:
Nálunk 3,5 hónap volt 16 és 17 évesen. Négy éve tart a szerelem. :)
2/5 anonim válasza:
ez nagyon szituáció függő, az első barátommal szüzesség elvesztésnél nyolc hónapot vártunk, de azóta már volt olyan is, hogy az első talinál lefeküdtem sráccal és abból lett kapcsolat, ez szerintem nagyon kémia meg személy függő
4/5 anonim válasza:
Felnőtt nő vagyok, jelenleg több, mint 10 éve párkapcsolatban, akivel 3 hét után már volt szex a megismerkedésünket követően, viszont ha most ismerkednék valakivel, mert facér lennék, akkor ember és helyzetfüggő lenne. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, vonzalom és megfelelő hely, környezet, akkor akár az első randin is, ha az úgy alakul, de pár hétnél tovább biztos nem várnék az első együttléttel, mivel számomra fontos a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!