Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb, vagy akár nagyon kövér csajok! Ti szexelnétek, vagy kezdenétek kapcsolatba vékony sráccal?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 17:52
11/15 anonim válasza:
Igen, nekem tetszenek a magasabb, kissé szálkás pasik:)
12/15 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az ilyen fiúk jönnek be. :)
Nem vagyok olyan nagyon molett,de azért vagyok egy test,és ez tény.Annyi viszont kifejezetten kikötésem,hogy ne hulljon darabokra,ha beleülök az ölébe,de ennyi:D
13/15 anonim válasza:
Szia! Több mint 3 éve vagyok együtt a párommal,ő magasabb nálam majdnem egy fejjel, és vékony szálkás alkatú. Én viszont mikor még megismerkedtünk vékony voltam, most pedig husis és duci (pontosabban 75kg, de arányos és sportos alkattal). Engem sem zavar a dolog, így is minden ugyan olyan szuper mint az elején. :)
14/15 anonim válasza:
Akit a kérdező kirakot azzal igen, de akit a 7-es rakot ki azzal nem
15/15 Röcsögei Péter válasza:
Kiborító, hogy az összes röfiarcú bálnatestű búgó hangú bagószagú bibircsókos nőnek is nálam 100x jobb kinézetű, sportos, pénzes párja van. Ráadásul külföldről ármlanak ide hozzá. Van 30 kiló pluszom, amit 1980 óta nem tudok leadni, csak ha a kukacok rágják le rólam a sírban, akkor fog lemenni a testemről. Tanultam, van állandó munkahelyem, nem vagyok pénz szűkében, tisztálkodom, normális ruhát hordok, és labdába sem bírok rugni. Van az a nő, aki már annyira nem tetszik, hogy ha meglátom, visszajön a reggelim, és még ő is elutasít, ha meg akarom ismerni. Barátkozni sem akar, annyira nem vagyok neki szimpatikus. Tudjátok mit! Dugjanak titeket nyomorékra azok a szinésznövendékek, akikkel összejöttök egy valódi ember helyett, akinek az a hibája, hogy nem majmol filmsztárt, hanem VAN SAJÁT EGYÉNISÉGE, aztán mivel nem illik bele semmilyen általatok ismert sablonba, azt mondjátok rá, NINCS STÍLUSA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!