Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domina lehet a barátnőm?
Nekem ez is sok volt...
De elég határozott személyiség azt eddig is tudtam.
Hát hallod öreg legyen már eszed ne tökönrugással kezdjetek... Neki se lehet sok esze... Ha fokozatosan kezditek az oké, de ne csapjatok bele egyből. Pl.: először csak tenyérrel csapjon rá. Meg nem tudom te hogy vagy vele, de tudd, hogy a here fájdalom a legszörnyűbb fogfájásnál is rosszabb.
A BDSM-nél fontos hogy meglegyen a bizalom és te ne vállalj olyat ami neked nagyon nem oké. Azt érzed hogy szeret? Ésszel kell csinálni mert elfajulhat ez oda is hogy nem fog férfiként tekinteni rád.
Kérdés milyen típusú nő, és hogy korábban hogy alakultak az ilyen kapcsolatai.
Én ezt egy olyan nővel bevállalnám akiről érzem hogy szeret és én is őt, de olyan nővel nem, aki csak kiélné ezt rajtam, majd eldobna és még oda is vetné nekem hogy: te hagytad...
28F (évek óta boldog kapcsolatban és bdsmben is van tapasztalatunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!