Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok elélvezni! Miért van ez így?
Irányítsd, mondd hogy mi a jó neked, segítsd neki ezzel. Villany leolt, sötétben.
Nekem se volt pár hónapig, sok mindent próbáltunk, aztán egy kis sötétben nyalassal egymás után kétszer, azóta rendszeresen sikerül, bár ha látom hogy néz, az még mindig zavar :) lehet te is csak szégyenlos vagy
kérdező
neked megy masztival a barátod előtt?
Én azt gondolom, hogy azok a hölgyek, akik saját magukat képesek kielégíteni, valami lelki gát miatt nem tudnak párjukkal eljutni a legalább a csikló orgazmusig.
Az a véleményem, hogy bármennyire is úgy érzi a hölgy, hogy teljesen elengedte magát, mégis tudat alatt valami gátlás van benne.
Egy ember a szex során van leginkább kitárulkozva a másik fél előtt. Semmi más tevékenység során nem mutat magából ennyit és főleg nem ezt az arcát. A szó szoros és átvitt értelmében is . Van egy olyan érzésem, hogy ezek a nők nem mernek elélvezni a partner előtt.
nos, nekem saját magamnak sem megy :D lassan 7 éve élek rendszeresen szexuális életet, mindig komoly kapcsolataim voltak, és ahogy te, én is élvezem, de nem tudom mi az orgazmus. engem nem zavar, a partnereimet viszont igen, szóval szépen elkezdtem megjátszani, és így tökéletesen boldog vagyok. gáz, nem gáz, magamnak sem megy, és semmi gát nincs/nem is volt bennem, és így mindenki boldog, és nekem sem kell azon stresszelni, hogy a páromnak bűntudata van emiatt.
VISZONT
nálad abszolút nem ez a helyzet, hisz magadnak sikerül (igazából senkinek nem ajánlanám a módszerem) szóval benned 100 hogy van valami gát, vagy n izgat eléggé a párod..
persze nagyon nem lenne jó, ha most elkezdenél rágörcsölni. ha izgat a párod, és számít neki, hogy jó legyen neked, tuti sikerülni fog :)
Az én barátnőm előttem senkivel se élvezett el. Én voltam az első akinél elélvezett. Bár masztizott előtte és "azt hitte" volt orgazmusa, amikor először rendesen kinyaltam akkor élvezett el életében először és nagyon meglepődött, hogy mi is az orgazmus.
Fontos hozzátenni, hogy nálam érezte azt először, hogy nekem fontos az ő élvezete és hogy figyelek rá szex közben, nem csak megrakom.
Mondjuk lehet bennem van a "hiba" mert eddig mindenki elélvezett velem vagy csiklósan vagy vaginálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!