Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, idővel mindenkit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, idővel mindenkit megtalál egy zaklató?

Figyelt kérdés
Sokat szenvedtek a nem-et meg nem értő pasasokkal? Az elutasítások nagyrésze a másik fél külseje miatt lehet igaz? Vagy nagypapa korúak is zaklatnak titeket?
2017. ápr. 14. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos igen, idióták mindig vannak, sok a beteg ember a társadalomban, aki a való életben pl félénk,d e a neten kiélheti magát...
2017. ápr. 14. 11:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem biztos hogy mindig erről van szó. De igen ez a lehetőség is játszik!

2017. ápr. 14. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
30%

Nem az ember beteg, hanem a társadalom. Az emberek csak a társadalom betegségének az indikátorai.

egy szociológus hallgató

2017. ápr. 14. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Nekem az a tapasztalatom, hogy sok lány túlérzékeny. Én pl beletörődtem az elutasításba. Utána, mint barát akartam közeledni, de akkor már én voltam a beteges.
2017. ápr. 14. 12:46
 5/9 A kérdező kommentje:
4 es lehet a lány úgy gondolta te azon az elven vagy hogy "barát az barát akkor is ha beteszi". :D
2017. ápr. 14. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Ismert engem. Addig pedig semmi baj nem volt, ameddig hasznot húzott belőlem.

Egyébként azt vettem észre, hogy a lányok 80%-ánál attól függ, hogy a dolog zaklatásnak minősül-e vagy sem, hogy hogyan néz ki az illető. Egy jó pasi sokkal messzebbre mehet.

2017. ápr. 14. 12:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Pontosan.

Egy számukra vonzó pasi "keresheti őt", egy számára taszító meg azonnal zaklató.

2017. ápr. 14. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Először is tisztázzuk a zaklatás fogalmát. Minden, amit a zaklatott alany fenyegetőnek, zaklatónak, ijesztőnek vagy csak túl soknak érez az fenyegető, zaklató, ijesztő vagy túl sok. És mint kívülálló vagy esetleges zaklató te nem döntheted el helyette, hogyan érez. Ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor az egy nem. Elfogadva. Ennyi. Sajnos, sokan nem értik ezt, és igen, jelen korunkban ez több férfira igaz, mint nőre. De ez nem jelenti azt, hogy férfiakat nem zaklathatnak nők vagy férfiak akár szexuálisan, akár másképp. És igen, minden nőt életében általában számos alkalommal érnek ilyen attrocitások. Amitől a legtöbb hetero férfi szintén retteg az a melegtől kapott nemkívánatos szexuális figyelem, nos, nők ezt nap mint nap megkapják, és attól ez nem lesz elfogadható, hogy mindkét fél hetero. Uraim, az elutasítás nem azt jelenti, hogy az a nő önző, aranyásó, egyéb gusztustalan megnevezések, amik eszetekbe jutnak. Mindenkinek megvan a joga, hogy nemet mondjon, ha a közeledésetek nemkívánatos, épp úgy, mint nektek! És ahhoz is joga van, hogy igent mondjon ellentétes esetben! Ettől még nem lesz valaki r*anc, kva, stb...

Emberek vagyunk és kérlek, próbáljuk meg a saját bizonytalanságaink ne másokra kivetíteni és kezdjük el tisztelni egymást!

Nem azért mert valaki nő vagy férfi, hanem azért, mert ember!

2017. ápr. 14. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem voltam túlérzékeny, jogászként pontosan tudtam, hogy az összes feltétele fennállt annak, hogy nyugodt szívvel feljelenthettem volna. Szerencsére az ezzel való fenyegetőzés elég volt, de most is megvannak a mocskolódó üzenetei, úgyhogy csak még egyszer rám kell írnia ahhoz, hogy megindítsam az eljárást ellene.

Netről találkoztunk, szóval külsőre nekem bejött. Aztán az egész randi végtelen panaszáradatból állt, hogy őt mindenki utálja, kihasználja stb., pedig ő mindenkinél sokkal jobb. :D Mondtam neki, hogy ez nem fog működni, erre elkezdett ott a helyszínem dühöngeni a szemét nők miatt. Leléceltem, ahogy csak tudtam, aztán hosszú hónapokig szerelmet vallott nekem az a beteg f., ha meg elutasítottam, jött a mocskolódás...

2017. ápr. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!