Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kellene másképpen csinálno...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene másképpen csinálnom, hogy barátom legyen? 19/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves lány vagyok és még nem volt fiúm. Nem gondolom, hogy csúnya lennék és az ismerőseim is mondják, hogy milyen szép lány vagyok és mégsem volt még fiúm. Volt már több srác is akivel kavartam (a kavarás alatt ne szexet értesetek, hanem úgy hogy majd nem összejöttünk) és a srácok elhívtak randizni, de még az első randira se jöttek el, lemondták. Ami azért volt furcsa, mert egyértelmű jeleket adtak, hogy bejövök nekik és ráadásul nem én hoztam szóba a randit, hanem a srácok mondták, hogy találkozni szeretnének velem. És még most is jelét adják annak hogy bejövök nekik, mégse jönnek velem össze. Pedig rossz hírem sincs, nem vagyok az a kavarós, flörtölgetős típus. Nem tudom mi lehet a gond.
2017. ápr. 13. 17:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján nincs veled semmi gond, csak talán egy túlságosan visszahúzódó vagy. Szerintem keresd tudatosabban, és ne csak arra várj, hogy majd rád talál valaki a nagyvilágból. Akár egy társkeresőt is kipróbálhatsz, ártani nem árthat.
2017. ápr. 13. 19:37
 12/18 Beniy ***** válasza:
Ennyiből elég nehéz megmondani, de általában ha a külső nem is para, akkor a személyiséggel van a bibi. Jellem, vérmérséklet, szokások, ilyenek. A hisztit, flegmaságot, bunkózást nyilván senki nem szereti, de ha nagyon rámászol valakire, vagy esetleg nem tudsz egy-két mondatnál többet hozzászólni egy témához az is eléggé kiábrándító tud lenni. :)
2017. ápr. 13. 19:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Írj
2017. ápr. 13. 20:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát a személyiségemmel annyi lehet a gond, hogy nem vagyok túl közvetlen és beszédes, legalábbis először. Szerintem ez nem gond, nem kell mindenkinek locsi-fecsinek lenni de tény, hogy ez a társkeresés meg ismerkedés szempontjából hátrány. :/
2017. ápr. 13. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Fingm sincs, mi bajod. Lehet, hogy fura hangod van, vagy affektálsz, furán öltözködsz, akármi.
2017. ápr. 13. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Volt egy randim egy hasonló csajjal a munkahelyemről, neki sem jött össze soha a második randi.

Nagyon csinos, átlagosan okos, jó erkölcsű, hófehér fogakkal és humoros.

Na ez utóbbival volt a baj. Úgy nevetett mint egy hiénakutya. Kicsapta az ínyét, nevetés közben begörbítette a hátát és fülsértő magas hangon vinnyogott.

Belsőre és külsőre is egész jó csaj volt, jó észjárással, csak sajnos addig volt érdekes amíg el nem nevette magát. :D

25f

2017. ápr. 14. 07:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a baj veled, hogy régi módi, normális és igényes lány vagy. Az ilyenek kelnek el a legkésőbb sajnos. Nem te vagy a hibás, hanem a generációd, amelyben már annyi a selejt, hogy az ilyen rendesebb lányok kisebbségben vannak. Évek óta keresek barátnőt, és egyszerűen nincs. Túl igényes vagyok, ha annyi az elvárásom, hogy ne dohányozzon, ne legyen pirszinges/tetovált, talán nézzen ki valahogy (ne legyen a hasa háromszor kijjebb mint a melle) és esetleg még lehessen is vele dolgokról komolyan beszélgetni. Az már nincs is a kritériumok között, hogy legyen házias, tudjon varrni vagy főzni, mert ez már a túlzónál is túlzottabb elvárás. De mindegy, nincs és nincs.
2017. ápr. 18. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Mesélj! Van már barátod?
ápr. 1. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!