Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régen kellet ilyet csinálnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen kellet ilyet csinálnom és már kiestem a formámból. Aki haszonasat tud írni kérem segítene?

Figyelt kérdés
A közelmúltban estem át egy szomorú szakításon, sokáig nem bírtam feldolgozni, de úgy érzem könyebb lesz ha elkezdek ismerkedni úgy, hogy már lezártam az időszakot magamban és társaságra vágyom. Egy lánnyal megbeszéltem egy találkozót a héten, de már évekkel ezelőtt volt utoljára "első randim". Nagyon tetszik a lány és nem tagadom dúlnak a hormonok szívesen ágyba is vinném ha egyszer engedne neki, de már olyan rég csináltam ilyet, hogy nem is tudom hogy kezdjek majd neki. Milyen finomabb témát lehetne felhozni amivel kitudhatnám hogy mennyire is gondolja ő ezt komolyan vagy mire számíthatok esetleg a jövőben. És úgy egyáltalán az egész randin hogyan viselkedjek, hogy érezze hogy valamit akarok, de mégse legyek nagyon nyomulós. A lány pár hónapja esett túl egy hasonló szakításon és egyikünk sem szeretne komoly kapcsolatot de ha egy barátság extrákkal dolog összejönne én már boldog lennék. Ha ellenére sex nélkül, randizgatnánk, beszélgetnénk, de heti 1-2 sex is beleférne. Szóval a kérdés: Milyen témákat hozzak fel , hogyan viselkedjem, hogy ebbe az irányba kanyarodhassunk ha ő is szeretné?
2017. jan. 30. 00:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha ellenénk*
2017. jan. 30. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt csinálnám,hogy elkezdenék beszéd közben közeledni hozzá ,és testi kontaktust alakítanék ki,ilyen apróság,pl megérinteném a kezét,vállát,arcát ,haját,közben néznék a szemébe,és figyelném a reakcióit..szerintem ezt lehet érezni egy nőn,hogy megadja-e magát vagy sem....ha kétszer háromszor is elutasít vagy durván utasít el ,akkor azonnal stop...tehát beszélsz hozzá,megérinted,és ha elindul valami,akkor tovább és tovább ...mint egy játék ,olyan ez szerintem ...és ha elkezd fűteni a vágy,és őt is,akkor feloldozás a testi együttlét mindkettőtöknek ...de ehhez két ember kell ,az nem elég,hogy te mit gondolsz?
2017. jan. 30. 00:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet ! :) De ha esetleg elutasít akkor hagyjam is rá végleg vagy pár randival később próbálkozzak újra, esetleg hozzam fel neki és beszéljem meg vele ?
2017. jan. 30. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
:) van még a leitatod,és utána mindent lehet....meg a sok sok sok pénz....(persze,hogy hagyd ha ellenkezik,gondolom nem akarsz sittre kerülni nemi erőszakért !)
2017. jan. 30. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszi minden pasi,hogy a pénz mindent megold?
2017. jan. 30. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!