Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esztétikailag csúnya egy salátás punci? Pasik véleményére vagyok kíváncsi
Figyelt kérdés
meg az hogy ha a csiklóm úgy is eléggé kilátszik ha állok.
25/L
2017. ápr. 13. 16:21
11/19 anonim válasza:
7" es válaszoló nézetét vallom én is :-)
12/19 Tompadúr válasza:
A csúnya punci egy paradoxon.
Minden punci ami egészséges gyönyörű.
26/F
13/19 anonim válasza:
Én azt tapasztalom,hogy a pasik 90%-át nem érdekli a punci kinézete ígyis úgyis megd**** egy jó nőt.
14/19 anonim válasza:
Én vegetáriánus vagyok, úgyhogy kell a saláta:D
15/19 anonim válasza:
Volt már ilyen is meg olyan is az étlapomon. De tény, hogy ha választanom kellene a kettő fajta közül, akkor a mérleg inkább egy picit a salátás felé billen nálam. Valahogy ez számomra nőiesebb és izgatóbb. Az én páromnak is kilóg minden odalent és ő se volt biztos abban, hogy ez tetszik a férfiaknak.
Akinek eddig meg mutattuk, mindenki csak pozitív kommentet küldött. Pedig neki tényleg nem hétköznapi a kinézete.
17/19 anonim válasza:
Múltkor bementünk egy salátabárba , haver megszólal (neki thai nője volt) neeeeeeeeee mindenhol pinaaaaa, ő egy életre megcsömörlött a salátás pinától.
18/19 anonim válasza:
#15-tel maximálisan egyetértek.
És szívesen megnézem a csajod puncusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!