Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt utaztam egy csúnya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt utaztam egy csúnya lánnyal, borzasztó csúnya volt, de már annyira, hogy felizgatott, végig álló fsszal bámultam;ti már jártatok igy?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
jártunk
2017. ápr. 7. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy csúnya lány is lehet attól függetlenül kedves, és jó az ágyban, mint egy álomnő ha fogalmazhatok így. Ha nem ápolja magát, és nem figyel a külsejére, nyilván én se mennék a közelébe, de ha ápolt, és odafigyel magára, és kevésbé szép, akkor már nekem is izgatja a fantáziámat. Nem minden a külső, lehet az arca nem annyira ,,hú de szexi,, de azért te is elgondolkozol a mellein, meg a fenekén, hogy hmm... Azért de ágyba vinném. Persze ettől függetlenül én továbbra is a szerelmből jövő szex pártján állok, és nem az egy éjszakás, meg testi vágyból jövő kalandokén.
2017. ápr. 7. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Nekem volt egyszer, egy fiatal csajszi ült le velem szemben és a lábát sűrű szöke pehelyszőr borította.. Annyira természetes volt hogy már izgatott
2017. ápr. 7. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult, hogy egy előnytelen és durva arcú, enyhén molett, de magára adó és nőiesen öltözött, erősen sminkelt csajtól voltam ugyanígy utazás közben.
2017. ápr. 7. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Legalább elkérted a számát?
2017. ápr. 7. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Én egy munka felvételen voltam egyszer, na ott is volt a nő, hát mit ne mondjak valami tényleg csúnyácska volt . Szinte torz volt a feje. Ellenben a kedvessége lenyűgözött. Meg az alakja az eszméletlen csinos volt. Én alig jutottam szóhoz.
2017. ápr. 7. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan volt szintén a buszon hogy alapból egész jól nézett volna ki, meg látszott rajta hogy visszafogott, félénk csaj, csak olyan bajusza volt mint Sztálin elvtársnak.

Komoly dilemmába voltam hogy szemezzek-e vele de végül nem tudtam levenni a tekintetem a bajuszról.

2017. ápr. 8. 03:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Hetero nő vagyok, mégis azt mondom, hogy a legmarkánsabb csontos arcú nők a legszexisebbek. Igazi dugnivalók, mint Madonna. Általában az alakjuk rendben van, de nemcsak emiatt látom ezt. A szép, babaarcú lányról nem tudom elképzelni, hogy sikongatva lovagolna bárki fütykösén. 😄
2017. jún. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!