Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakit ízgat a szex egy nála idösebb /60N/ növel? 45F
Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 16:45
1/8 anonim válasza:
Persze, hogy van. Én 27 vagyok, és ha én is 15 évet dobok erre, azaz 42 éves nővel kellene lennem, nem lenne akadály.
2/8 anonim válasza:
Engem igen nagyon izgat. 40 vagyok de mindig is az idősebbekre gerjedtem.
4/8 anonim válasza:
Igaz én 37 vagyok, de engem egy 60 éves már nem biztos, hogy lázba hozna.... 50 évesre nem mondanék nemet, ha nagyon látnék benne fantáziát. Mondjuk ezek csak számok, ha valaki fitt és jól tartja magát semmi se akadály :) Csak egy 60 évesnél tuti eszembe jutna, hogy anyám lehetne .... anyakomplexusom meg nincs azért.
5/8 anonim válasza:
Egy 35-40 éves nővel szívesen összejönnék:-)
24/N
6/8 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavar a korkülümbség,sőt imponál!eddig nem hagynám -tam ki soha.
7/8 anonim válasza:
Igen számomra is izgató, egy idősebb nővel a szex, volt már benne részem, mindketten nagyon élveztük. 23/F
8/8 anonim válasza:
Nekem is imponál, izgat. 44/F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!