Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem, főleg nökhöz?
Passz én annyira nem vagyok Farokfüggő ilyen szempontból....
Sose kértem és nem is kérnék...derüljön ki az ágyban és ne ez legyen már a döntő... meg ha eljutunk valameddig ábrándozok kivánom stb. de nem a farkáról képzelgek hanem a tekintete az érintése a mozgása...
Háááát lehet tényleg lecsekkolt. Kiváncsi lettem volna ha nem jön be neki akkor még veled lenne e.
En mar kertem attol akivel le akartam fekudni.
Vegul nem lett semmi. A kepeket tudta h nem tartom meg es nem elek vele vissza.
De szexis teste volt ha nem jott volna a parom tuti lefekszek vele
Én egyszer úgy jártam egy pasival, h tök szimpi volt, taliztunk, majd oda került a sor. És mikor megláttam az álló állapotú 5 cm-es szerszámot, majdnem dobtam egy hátast. Abban a pillanatban leblokkoltam, kiment belőlem minden érdeklődés, és úgy kiszáradtam, mint egy sivatag.
Szó, mi szó, nem ez alapján dönt egy nő, nyilván... De valljuk be, fontos. Mehet itt a nagy duma, hogy nem számít blbalbalba, de van egy határ. Ha kapok róla képet, ami alapján nem biztos, h fel tudom mérni, hogy pontosan mekkora is, akkor is látszik nagyjából, hogy belefér-e még a határesetbe.
Szóval ez a képkéréses dolog nem olyan nagy butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!