Kérdésem főleg biszex/leszbikus nőkhöz szól. Ti hogyan vagy hol ismertétek meg mostani vagy volt barátnőtöket?
Bocsi, ha már uncsi ez a kérdés. Még nem volt barátnőm, de nagyon szeretnék valakit, aki komolyan gondolja. A nőies nők jönnek be, én is ilyen vagyok. Valami jó tanács vagy tipp, hol lehetne keresgélni? :)
19/L
Szia :)
Én az vagyok. Csak kicsit fiatalabb mint te. De komoly kapcsolatot keresek ._.
ha gondolod írj privit és ismerkedhetünk :)
14/L (L)
harmadik válaszoló lenne kedved ismerkedni ._.
írj prvátba. :)
értem ._.
:I
barátkozni se? mint egy sima haver?? :o
én nem vagyok olyan hogy kikezdjek bármelyik lánnyal is.
._.
de rendben :( ha nem szeretnél :(
Hát első exemet haverokon keresztül, másodikat pedig itt gyaksin :) innen több jóbarátnőt is találtam már magamnak, egyikőjükkel rendszeresen bulizunk is szóval pozitívak a tapasztalataim :D
Melegbarát szórakozóhelyen is lehet akár, bár mivel bennevagyok ezekben a körökben tudom, hogy nehezen vesznek be új emberkéket, mert elvannak magukban, csoportokban :S
Volt sulimban ismerkedtem még, de ez nem érvényes mert nálunk sokan voltunk és fel is vállalták...:'D
Még a netes társkereső ami jó lehet, de a legtöbbször csak szexet keresnek, illetve hármasba tagot :S ezekkel rosszak a tapasztalataim.
Kb. ennyi jutott eszembe :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!