Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Mit tennetek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mit tennetek ha mikozben szexelnetek a baratotokal az hirtelen penisztorest szenvedne szex kozben es nagyon fajna neki?

Figyelt kérdés
en nagyon felek a penisztorestol amiota olvastam rola. 25f

2017. ápr. 11. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Mérhetetlenül butának kell lennetek, hogy ezt kivitelezd. Ha jól emlékszem a cikk szerint a krapek tigris ugrással akarta betenni és félrement a dolog. Ennyire remélem nem vagy gyök2. :D
2017. ápr. 11. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Mentőt hívnék
2017. ápr. 11. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
A mentő kiérkezéséig fotókat csinálnék róla, mert ez annyira ritka, hogy sok helyen tudnád eladni.
2017. ápr. 11. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Először is mentőt hívnék, vagy bevinném a kórházba. Egyébként meg ne parázz ezen, tényleg ritka az ilyen eset és extrém körülmények következménye.
2017. ápr. 11. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon félsz tőle akkor az élet megadja neked! :D
2017. ápr. 11. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én most jót röhögtem. Mégis milyen extra pózban szeretnéd csinálni? Normális szeretkezésnél 100 %, hogy nem fordul ez elő.
2017. ápr. 11. 14:10
 7/9 A kérdező kommentje:
de en azt olvastam eleg ha hevesen szexelunk es hirtelen kicsuszik es rosszul megy vissza es mar be is kovetkezhet, semmien kulonleges pozt nem akarok csak ezt olvastam de ezek szerint lehet csak tuloztak.
2017. ápr. 11. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilván nem úgy kel csinálni mint a nyulak. De ha ennyire félsz akkor inkább ne szexelj és tuti nem fog eltörni a péniszed.
2017. ápr. 11. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Kár hogy még sose szexeltél. Akkor ilyen hülyeség nem jutna eszedbe.
2017. ápr. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!