Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerdán fogom csinálni először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerdán fogom csinálni először, félek?

Figyelt kérdés
A csaj már nem szűz régóta, és félek hogy egyből elsülök majd, stb..

2017. ápr. 10. 21:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Szeretitek egymást? Kommunikaltok rendesen? Akkor nem lesz baj.
2017. ápr. 10. 21:44
 2/24 A kérdező kommentje:
Szeretni nem szeretem, és szerintem Ő sem engem. Csak vonzódunk egymáshoz, meg beszélgetni szoktunk.
2017. ápr. 10. 21:45
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem poénból írom de ha megesne az ,hogy mindgyárt elélvezel de mégsem akarsz rossz benyomást kellteni a párodnak ..gondolj matek egyenletekre , vagy a törire !:)
2017. ápr. 10. 21:46
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen aggódsz, valamikor túl kell esned rajta. Ha elsülsz máris és még utána mehet újra próbálkozhattok, nem ciki. Elsőre a barátomnak sem ment, nem volt gáz.
2017. ápr. 10. 21:46
 5/24 A kérdező kommentje:
Ja, csak ez nem olyan csaj.. Más viselkedése van.
2017. ápr. 10. 21:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért, milyen?
2017. ápr. 10. 21:52
 7/24 A kérdező kommentje:
Örömlányos (direkt írtam így, mert csak így engedi a gyakori), és sok férfi nemiszerv volt benne.
2017. ápr. 10. 21:57
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ok. Akkor parázzál.

vagy

Elsőre élvezz a szájába. S akkor - ha megy a második menet - tovább bírod a folytatást! Ne köszönd meg, csak szólíts Mesternek. :D :D :D

2017. ápr. 10. 22:04
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
Jah hát te bajod ha ilyennel szeretnéd elveszíteni. Ha nem érdeklitek egymást akkor csak a szexre kell koncentrálni, de megsúgom hogy ha találnál egy olyan lányt akivel egyek vagytok, akit szeretsz az sokkal nagyobb élmény lenne. Mert ha a szex magam nem is sikerül végképp, vagy nem úgy sikerül ahogy akarod nem kell hogy rossz élmény legyen, neki sem lesz gond, neked sem és később úgyis sikerülni fog. Erre itt van ez az örömlány, hát akkor verd ki előtte vagy lassíts be ha már nem bírod...
2017. ápr. 10. 22:07
 10/24 A kérdező kommentje:
Akkor így fogom csinálni, Mester! xd :D
2017. ápr. 10. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!