Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerdán fogom csinálni először, félek?
Nem mindegy kedves kérdezo, hogy hivatásoshoz mész vagy csak egy rib**c diáklányt akarsz megdugni, aki tobb kilincset fogott mint f@*zt :D Ha az elsohoz mész, akkor az nem fog szolni semmit, amíg a másik már talán rosszabb eset.
De igazábol sz@rd le, mindenkinek volt elso alkalom, és az is tény, hogy mindenki elsult hamar, ahogy kb te is elfogsz. Ezt el kell fogadni, mindenbe bele kell jonni. Nem akarlak elore idegesíteni meg letorni, de inkább jobb ha elore beletorodsz, h lehet, hogy 5 lokés után elsulsz. De mondom, mindenkinek ilyen. :D
Azért írják a tobbiek, hogy jobb ha kapcsolatban van elvesztve a férfi szuzessége, mert ugy jobban megértik egymást és odaadobbak.
De ha már így alakult menj és dugd meg a csajt. Ha korán elmennél elégítsd ki kézzel vagy szájjal. Esetleg majd egy kis piheno (kell rá legalább 15 perc, azzal számolj) utána ha megy probáld meg a második menetet.
OVSZERT HUZZ! (azt is jobb ha elotte pár nappal megprobálod felhuzni maszturbáláskor, hidd el áldani fogsz, hogy nem a csaj elott fogsz bénázni :D Nyugodtan probálj felhuzni 3 darabot is akár, de kulon kulon, ne rogton egymás után.)
26F
Én két szűz pasival voltam már. Az első akivel én is elvesztettem. Nem volt hosszú és így elgondolva elég bénák voltunk, de így is jó emlék.
A második a mostani párom (immáron 7,5 éve). Na ő aztán gyors volt az első alkalommal kb 1 perc volt de lehet h csak fél. Viszont utána volt egy második menet is ami már jobb volt illetve egy kis szájjal kényeztetés.
Utána viszont nagyon belejött... sokszor volt dupla orgazmusom is.
Ne aggódj ha gyors, mert szerintem egy ilyen csaj visszatér majd hozzád mert szeret majd tanítani
Akkor ne izgulj. Rakétát elő, s indulás. Figyelj azért rá is.
Jól süljön el. 😁
Hát először alig állt fel, mert izgultam xd
És rohadt hamar elsültem. Aztán egyre jobban ment, már sokkal több ideig megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!