Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aktív szexuális életet élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív szexuális életet élő fiúk, férfiak! Mért van ez?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a fiúk, férfiak, akik szerelmi/szexuális szándékkal közelednek, amint viszonozni kezdem a vonzalmukat, megfutamodnak az aktus elől, és sosem lesz velük szex? Van, aki ilyet tesz közületek? Miért? Más nőkkel lefekszenek ugyanezek a férfiak...

2017. ápr. 8. 23:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9: Ja, nem olyanról van szó, hogy nem találkoztunk és nem látott és aztán élőben meglát és akkor gondolja meg magát.

Még a "csak szex" kapcsolat esetén is hosszú, több éves ismeretségről van szó baráti társaságból, és úgy jön oda személyesen, hogy kellenék neki. Nem is tudnék másképpen vágyni rá, csak úgy, hogy már régen tetszik nekem. És ő is úgy jött oda, hogy már régen tetszettem neki.

2017. ápr. 9. 03:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Nos.. lehet, hogy nem élnek "aktív" szexuális életet és megijednek attól, hogy nem tudnak majd teljesíteni (talán pont amitt, hogy ilyen "határozottan" akarod a dolgot)
2017. ápr. 9. 05:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2017. ápr. 9. 12:17
 14/19 Lassmich Ruhe ***** válasza:
Bocs kérdező, egészen véletlenül nem kapcsolatban lévő férfiakról beszélsz?
2017. ápr. 9. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez legkevésbé sem igaz rám. Nem futamodnék meg :)
2017. ápr. 9. 19:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Bekéne probálkozzál nálam ,hogy én visszautasitanálake ,ha igen akkor az okot is mondom 😀
2017. ápr. 11. 07:53
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Privátban is kaptam. Ezekből az derül ki, hogy vannak többen is, akik félnek.:)

Olyanok is írtak, akik azt gondolják, próbáljam ki őket, ők biztosan nem futamodnának meg.

Sajnos nemet kell mondjak nekik, mert a meglévő helyzeteket szeretném inkább orvosolni. (Egyébként a meglévő fiatalemberek is mind ezt mondták az elején.:))

Ha valami kiderül majd, beszámolok róla itt, ha kéritek.

Addig pedig maradjunk Az ártatlanság kora c. Michelle Pfeiffer-filmnél, ami ugyanerről a jelenségről szól.:)

2017. ápr. 14. 18:25
 18/19 A kérdező kommentje:
16: Egyik esetben sem én vagyok a kezdeményező.:) Én a viszonzó vagyok.
2017. ápr. 14. 18:26
 19/19 A kérdező kommentje:
14: De igen, velem kapcsolatban lévő férfiakról.
2017. ápr. 16. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!