Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mikor kezd el fantáziálni egy nőről?
Elég a szimpátia, vagy konkrétan csak azután, hogy már megtetszett neki a nő, esetleg megszerette? És milyen fantáziák ezek? Durvábbak, vagy ha már éreznek valamit a lány iránt, akkor romantikusabbak? Ill. egy időszakban több nőről is ábrándoznak, vagy csak arról, aki éppen felkeltette az érdekélődést?
Hogy működik ez, Uraim? :)
Béla szokott rolam àlmodni és nem igen részletezte mit csak hogy jot kellemeset meg hogy hol-én is szoktam de nem mondtam ugyis tudja.. viszont én nem tudom rajtam kivül még hàny nővel àlmodik fantàziàl..
Én màsrol nem szoktam szoval gondolom kell hozzà szimpátia vonzalom stb.vagy lehet a személyes talàlkozo..mert én azt àlmodtam egy helyen melozunk az lehet azért volt mert öt is hivtàk vissza melozni (de nem tudtam)meg én is gondoltam jelentkezek mert màs a tulaj màr.. szoval az aznapi ingerek is biztos produkàlnak vàgyàlmokat..
Kis rafkosan nyitott cipzàrral fogadott meg le is ejtett vmit akkor le se esett hogy nem véletlenül csak mikor màr elötte guggoltam.. szokott irni az àlmairol az erotikus történeteken is nekem.. meg itt is persze anonim.. igy talàlgassak ki ő olyan ako reptében is a legyet vagy màs amilyennek elsőre képzeltem.. igy élőbe nem igen tudok benne bizni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!