Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder: Lányok, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Szóval kiváncsiságból úgy gondoltam regisztrálok.
"Tetszik"-eltem pár lányt, vártam, hogy majd csak jön visszajelzés, hogy párban vagyunk, vagy valami. Néha-néha ez meg is történt (jó kis önbizalom "növelő") Aztán gondoltam, ha már így alakult, írok is. Na de úgy néz ki, hiába. Körülbelül fél naponta kapok választ, vagy egyszerűen vissza sem írnak, mert kb 3-4 mondatból már eldönti, hogy unalmas vagyok neki? Valahogy a lányok nagyon elvárják, hogy legyen egy férfi érdekes, és kreatív, miközben sokszor semmit nem adnak ebből vissza. A másik amire gondoltam, hogy csak szimplán annyian írogatnak neki, hogy nincs ideje mindenkinek visszaírni, és már van 1 (vagy több) aki már jobban érdekli. Így már nem is látom sok értelmét.. Ez megint csak jobban megéri a nőknek..
Én is fent vagyok Tinderen, de csak nézelődni. Szerintem sokan vannak így. Én pl még nem vagyok túl az exemen, de a tinder jó unaloműzőnek. De ezért nem is írok sokszor vissza.
2017. ápr. 6. 08:44
2/11 anonim válasza:
1 ez igazán szánalmas...
Hülyíted itt a népet...
2017. ápr. 6. 09:12
3/11 A kérdező kommentje:
A gáz az egészben, hogy közben a tinderen minden nőre jut vagy 6 faszi... ez az, ami nagyon gáz......
2017. ápr. 6. 09:15
4/11 anonim válasza:
Kérdező: A lányoknál van az összes punci, és nagyon jól tudják, hogy a fiúk mindent megtesznek érte, hogy beledughassák a kukijukat. :) Ennél fogva, azt csinálnak amit akarnak. Alkalmazkodj. Ismerd ki őket, tanuld meg mivel lehet kábítani a csajokat és megkapod a puncit.
2017. ápr. 6. 09:35
5/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, ennyit nem érnek a nők már a puncijukkal együtt sem. És egy kicsit igazságtalan ez is, mert amit állítasz, az tény, sajnos a punci értéke túl nagy lett valamiért.. (ez a férfiak hibája), ennél fogva úgy gondolom, hogy ha nem kellek/nem felelek meg senkinek semmilyen formában, akkor hagyom az "alfa hímekre" ezt a dolgot. Szerencsém van, hogy nem a farkam irányít.
2017. ápr. 6. 09:38
6/11 anonim válasza:
A tinderben az a kihívás, hogy 2 mondattal levedd a lábukról a lányokat. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor nem fognak rád túl sok időt szánni.
2017. ápr. 6. 11:39
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem vagyok annyira jó csávó, szóval töröltem is, megleszek enélkül is
2017. ápr. 6. 11:42
8/11 anonim válasza:
Én valamilyen szinten megértem a lányokat. Nekem is volt jópár match-em lányokkal, de még én sem tudtam volna a felével sem beszélgetni egyszerre. Volt olyan lány, aki rámírt, de nem válaszoltam. Az, hogy tetsziket nyomtok egymásra még csak amolyan első szűrő.
2017. ápr. 6. 12:19
9/11 anonim válasza:
Felgyorsult az élet, és aki ebből kimarad, az sajnos lemarad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!