Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most konkrétan arra célzott, hogy dugjam meg? 20/F
Szinte látom magam előtt, ahogy megfagyott a levegő :D a másik srác mit reagált erre?
Egyébként nem tudom, az hogy egy lány szendének tűnik, nem jelent semmit sem, viszont nem tudom elképzelni, hogy így nyilvánosan felajánlást tett volna...bár ki tudja, mások vagyunk...szerintem esetleg közeledj hozzá legközelebb és várd meg a reakcióját akkor is. :)
Amúgy nem lenne ház, hogy ő a haverod húga?
20/L
A srác meg se szólalt, még mikor a csaj elment akkor is csak némán ittuk a fröccsöt nagyon ciki volt :D Amúgy már ivott a lány is meg én is szóval kicsit be voltunk csiccsentve. Tök egyértelműnek hangzik dehát én sem akarom elhinni, hogy most akkor ezt csak így előadja. Bár lehet már megbánta nem és csak kiszaladt a száján?
Szerintem nem örülne a haverom ha esetleg lenne valami ebből, dehát most neki nincs sok beleszólása végülis :D
Az a baj hogy nem tudtok beszélgetni, kommunikálni. Csak beszólongatni meg idétlenkedni tudtok. De a haverodnak rögtön elkellett volna menni , kettesbe hagyni titeket. Bár neked ez is lehet hogy mindegy lett volna. Érted????
Kettesbe lenni a csajjal és beszélgetni, hülyéskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!